美容扮靚

跳至

首頁
23456...38

尾頁

別墅

原帖由 coo1068 於 10-9-10 11:28 發表
我有食過減肥藥, 攪到全身出瘡, 是難d, 不過我停左之前食果隻之後, 買左d清肝毒既產品(是有機) 所以個肝無咁多毒, 乾淨卦, 吸收好d
大肚dum 好似幾個月身孕咁, 著褲凸左肥肉出來, 現在細左啦

...

can u pm me the detail about 清肝毒嘅產品呀?

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

11日啦! 9磅呀!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 coo1068 於 10-9-13 09:42 發表
11日啦! 9磅呀!

成積幾好呀~~~
除左減磅~~~減到吋嗎?

仲有呢~~可唔可以話我知你食咩去清肝毒呀?

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

吋無量過喎!

都pm左比你地啦!

原帖由 sasa8164 於 10-9-13 00:18 發表

can u pm me the detail about 清肝毒嘅產品呀?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 coo1068 於 10-9-14 09:40 發表
吋無量過喎!

都pm左比你地啦!

會唔會有平台期呀?

象牙宮

它不是藥, 是健康產品, 我自己好欣賞果隻收身型, 眼見自肚邊凹左只是中間有個肚腩, 都比以前著褲凸左肥肉好左好多

原帖由 sorsor1129 於 10-9-14 10:39 發表

會唔會有平台期呀?

象牙宮

Flora 講過此產品一定可以瘦到, 只是快跟慢, 一個月一定有d成績, 唔會乜都無

大宅

可否pm我

原帖由 coo1068 於 10-9-8 10:21 發表
千其唔好飲清水, 要飲茶或清水加一片檸檬, 凍野要少飲

大宅

可在那裡買

原帖由 monilce 於 10-9-8 13:28 發表

好勁呀....加油..你係咪加埋節食呀 ?我今日收工去買la...明天開始...大家加油...

象牙宮

PM左比你

原帖由 RIBI 於 10-9-14 14:32 發表

大宅

可否pm電話給我

原帖由 coo1068 於 10-9-14 10:52 發表
Flora 講過此產品一定可以瘦到, 只是快跟慢, 一個月一定有d成績, 唔會乜都無

大宅

coo 1068

please pm me.

複式洋房

請問你在那裡買,可否比資料我呢
謝謝先!!!

原帖由 coo1068 於 10-9-6 15:08 發表
食左4天, 同事講我無咁腫啦!

象牙宮

pm左比你, 我原本是大細面, 一邊是腫d,昨天有一個同事都講面真係無以前咁腫, 聽左真的好happy

大宅

報告la....今日第5日...昨晚第4日磅..輕咗2.5磅..輕雖少..但係真係第2日已經無咁腫...成身好firming咁...真係無收任何$..亦不是買廣告...最明顯係條腰..應該話係call機個舊..希望keep住落去la......

象牙宮

以為你失蹤左, 都好2.5磅, 太好啦!

原帖由 monilce 於 10-9-14 18:01 發表
報告la....今日第5日...昨晚第4日磅..輕咗2.5磅..輕雖少..但係真係第2日已經無咁腫...成身好firming咁...真係無收任何$..亦不是買廣告...最明顯係條腰..應該話係call機個舊..希望keep住落去la...... ...

別墅

[quote]原帖由 coo1068 於 10-9-7 15:17 發表
可否PM給我,唔該..........THX

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 coo1068 於 10-9-14 10:52 發表

I want to know, pm me please.
thx.

男爵府

Please PM me the information.

thanks

首頁
23456...38

尾頁

跳至