自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

屯門好多舊式工廠單位, 係做呢d燒味..我返工(係大興村對面工廠)有次搭貨lift, 見個亞叔食住煙, 冇著上身衫, 大汗細汗, 推住一車車燒味去停車場, d燒味冇野蓋住..有叉燒, 燒雞, 燒鴨咁...我個人見到, 第一返應..哇, 好dirty...我唔知佢地送去邊到鋪頭..但我個人一定唔會幫親平價燒味飯盒...

珍珠宮

好媽媽勳章

之前咪有人講過,係用大陸走私肉整...我都係聽番黎,自己就真係唔敢食...

男爵府

百佳d燒味都唔掂,叉燒咸到飛起

伯爵府

洗乜去元朗, 鵝頸橋都有$10單拼, $12雙拼加$2有野飲.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

$10真係好平呀.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

即係=好多人都話明x任食壽司好難食,但我每次行過都勁多人等位一樣~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

首頁

尾頁

跳至