跳至

首頁
12345...13

尾頁

王國長老

畀面勳章 王國長老

將於2011年5月 出生既bb:

愛貓's ................... 1/5/2011

複式洋房

愛貓's ................... 1/5/2011
at903's ................ 3/5/2011

大宅

at903's ................ 3/5/2011
jojodic's ................ 3/5/2011

愛貓, 你相中BB幾大呀 :D

原帖由 at903 於 10-9-2 17:40 發表

男爵府

jojodic's ................ 3/5/2011
pathymama's..........7/5/2011

王國長老

畀面勳章 王國長老

好開心越來越多準媽媽加入了!! at903 和 jojodic 更加係同一日添!

大家都要好好保重, 多喝水多休息, 一起加油啊~

jojodic: 相中 bb 係兩個多月大, 剛會微笑時拍下來的... 但因為樣子比較"老積", 所以看來似半歲啊~

原帖由 jojodic 於 2/9/2010 06:32 PM 發表

愛貓, 你相中BB幾大呀 :D

大宅

JM你哋好呀,我都剛剛BINGO咗,仲未去睇醫生,你哋做咗產檢未呢?大概第幾週去做架?

別墅

大家好, 我上個wk check 到bingo, 自己計過應該係5月5度, 我係第二胎啦, 大仔先幾日剛好2歲, 仲未book 醫生, 而家仲煩緊搵邊個醫生同去邊間醫院生

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

我計過都係5月5日度預產, 我都係第二胎, 囝囝依家就來22個月. 我會私家, 政府兩邊睇, 同埋要開始搵姐姐啦.

原帖由 conniesuen 於 10-9-4 22:07 發表
大家好, 我上個wk check 到bingo, 自己計過應該係5月5度, 我係第二胎啦, 大仔先幾日剛好2歲, 仲未book 醫生, 而家仲煩緊搵邊個醫生同去邊間醫院生

王國長老

畀面勳章 王國長老

上星期去咗家計會取懷孕證明書, 準備今個星期去健康院預約開始做第一次驗查.

其實bingo咗就可以開始做產檢架啦~

原帖由 Gift@20100101 於 4/9/2010 10:38 AM 發表
JM你哋好呀,我都剛剛BINGO咗,仲未去睇醫生,你哋做咗產檢未呢?大概第幾週去做架?

王國長老

畀面勳章 王國長老

Dorothy:

我個囝囝都係就來 22 個月喎, 真巧合~
您囝囝係幾月幾日出生既呢?

原帖由 DorothyTsang 於 5/9/2010 03:53 PM 發表
我計過都係5月5日度預產, 我都係第二胎, 囝囝依家就來22個月. 我會私家, 政府兩邊睇, 同埋要開始搵姐姐啦.

王國長老

畀面勳章 王國長老

既然都有一次經驗, 應該唔會太煩呀~

原帖由 conniesuen 於 4/9/2010 10:07 PM 發表

大宅

愛貓's ..................... 1/5/2011
at903's .................. 3/5/2011
jojodic's ................. 3/5/2011
conniesuen's ........... 5/5/2011
DorothyTsang's ....... 5/5/2011
pathymama's .......... 7/5/2011
Gift@20100101....... 未知
rrMM.........................8/5/2011

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

我囝囝係2008-11-18出世.

原帖由 愛貓 於 10-9-6 08:48 發表
Dorothy:

我個囝囝都係就來 22 個月喎, 真巧合~
您囝囝係幾月幾日出生既呢?

複式洋房

報到, 報到, 5月9日

王國長老

畀面勳章 王國長老

Dorothy: 我囝囝比你囝囝小一天, 生於 2008-11-19... 唔知今次會係你 bb 大d 定你我 bb 大d 呢~

原帖由 DorothyTsang 於 6/9/2010 10:28 AM 發表
我囝囝係2008-11-18出世.

禁止訪問

大宅

thanks!

原帖由 愛貓 於 10-9-6 08:46 發表
上星期去咗家計會取懷孕證明書, 準備今個星期去健康院預約開始做第一次驗查.

其實bingo咗就可以開始做產檢架啦~

別墅

Update 吓將於2011年5月 出生既 bb:

愛貓's ..................... 1/5/2011
jolibi.........................2/5/2011
at903's .................. 3/5/2011
jojodic's ................. 3/5/2011
conniesuen's ........... 5/5/2011
DorothyTsang's ....... 5/5/2011
pathymama's .......... 7/5/2011
rrMM.........................8/5/2011
P 車...........................9/5/2011
WINCE_612..............未知

複式洋房

已去私家照Ultra sound但醫生未講預產期....下星期見醫生記得問下先~

大宅

好媽媽勳章

jolibi.........................2/5/2011
lkfamily....................2/5/2011
P 車...........................9/5/2011
WINCE_612..............未知

「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。」(箴廿二6)

首頁
12345...13

尾頁

跳至