自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

PCMW 發表於 11-5-17 22:37
我收到呢個:

現任英文、普通話教師(普教中均可)_125 1 hr/ __
我收到呢個:

現任英文、普通話教師(普教中均可)_125 1 hr/ __
本人畢業於香港中文大學,在學校任教英文、普通話
加強理解、說話和寫作的能力。
取得教育局教師優秀獎
北京國家語言委員會普通話水平測試一級甲等證書

可上門 提供教材
Miss Clara  ( 67xx 9849)
[email protected]

唔係專科專教㗎咩?
好似無乜老師會中英都咁叻喎

PCMW  有中英都叻的人,不過一定不用在BK找生意囉!  發表於 11-5-17 22:50

珍珠宮

有麝自然香
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

男爵府

分咁多身
容乜易記錯自己係 Miss 乜呀

JJMumMum  你話佢係miss乜佢都認架啦,使乜記啫  發表於 11-6-25 17:03

珍珠宮

up.各位真係要小心。

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

在職英文、普通話教師(普教中/ Phonics/ Poem/閱讀/寫作/會話/自組全科均可)_135 1 hr /
你好!
本人畢業於香港大學,現在任職英文學校,任教英文、普通話,
協助學生理解文章內容文法,提升組織表達的能力,
加強說話和寫作的技巧,教Phonics/Poem。

獲取殊榮:
獲教育局嘉許,取得英文、普通話教師優秀獎
北京國家語言委員會普通話水平測試一級甲等證書(在北京考核)

可上門教授 提供教材幼童均可
Miss Lucky ( 6730 9849)
[email protected]
.

呢個係我recieve到嘅

我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

珍珠宮

sillything 發表於 11-5-17 23:05
在職英文、普通話教師(普教中/ Phonics/ Poem/閱讀/寫作/會話/自組全科均可)_135 1 hr /
你好!
本人畢業於 ...

Miss Lucky

呢個一定唔水揾, Miss Lucky ...... 揾企補,小朋友考試時會唔會 miss 咗 d lucky 架

szeszes    發表於 11-10-9 22:48
bellelau    發表於 11-10-9 22:06
曲曲    發表於 11-9-21 15:58
RSG媽媽  哈哈~~~~~  發表於 11-8-19 13:30
ificould  x2  發表於 11-8-19 00:05
BBMMAMA  hahaha  發表於 11-8-18 21:38
sillything  hahahahahah  發表於 11-5-17 23:10

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

其實重有2個coach叫我減肥呀,咁都知我超重

蓁媽    發表於 11-9-21 15:49
凍奶茶小冰  你都瘦到得棚骨仲減.......  發表於 11-9-21 15:07
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

珍珠宮

sillything 發表於 11-5-17 23:11
其實重有2個coach叫我減肥呀,咁都知我超重

OMG ~~

sillything ............. lee 只得棚骨仲叫 lee 斬肥?冇嘢下化?

水晶宮

Bing.Jing 發表於 11-5-17 23:13
OMG ~~

sillything ............. lee 只得棚骨仲叫 lee 斬肥?冇嘢下化?

拱咪係,喎放咗個真身出嚟啦都拱

水晶宮

我本身係醫院同一個中連鎖醫療中心幫人做運動修身~
現在出黎開班教學,如果想做運動修身減肥健康d就報名啦~
1 堂 1個小時,旺角,沙田上學,時間早,午,晚都有班~
1對1加快教學都有~
組班教學$800 10堂
1對1教學$2500 10堂~
.

企pm咗喎3次,喎真係好肥咩

重要叫自己做prettywoman0607

NormaJ.  佢諗位你叫Silly thing, 以為好易呃.  發表於 11-8-19 13:28
super667  prettywoman 信佢就"6"7"喇~~~~~哈哈哈~得棚骨你仲減咩呀?  發表於 11-6-25 17:41
conniechan125  係好等錢洗  發表於 11-6-25 15:50
Bing.Jing  pm 三次? haha ~~ 係企 等錢駛啫  發表於 11-5-17 23:22

珍珠宮

sillything 發表於 11-5-17 23:18
拱咪係,喎放咗個真身出嚟啦都拱

咁可能好快有人 pm 我去整容 lu

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水晶宮

企下次叫喎隆鬆

伯爵府

卑鄙個卑
請盡量唔好點評我,因為我通常用手機版,睇唔到ga!!!

水晶宮

究竟點樣轉發個pm俾餅主

公爵府

回覆 sillything 的帖子

呢個 Miss Lucky 好出名架嗱, 大家要小心!

sillything  我都廢事理佢  發表於 11-5-17 23:36

珍珠宮

如果叫價 $125 per hour

唔該唔好話自己係 中大港大畢業+津校教師
知唔知班校友 & 仝工睇到係幾難受?

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

因這裡媽咪比較多,所以找生意都易些,和暑期工又開始啦,會比較多這些補習興趣班宣傳。

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆 cfanny 的帖子

EXACTLY 一樣呀
教育版果邊餅主有POST呀
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2290317&extra=page%3D2

男爵府

如果係津校教師就有問題,因為如果張合約未完,尼d兼職係好似要報校董會批,邊有會公開講等人........。

首頁
12345...6

尾頁

跳至