跳至

首頁

尾頁

伯爵府

開新part啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

到~~~

唱k媽...真係唔該晒呀.....

伯爵府

好玩呀, 帶住2個梗係攰啦, 我哋1人睇完1個, 都ok嘅

原帖由 lovelyfelix 於 10-9-6 10:57 發表
你返黎la, 好唔好玩呀?

過左2千la, 不如你開新part啦

翡翠宮

下次你地可以遠征喇.....
原帖由 vf2006 於 10-9-6 11:09 發表

伯爵府

咪客氣啦, 反正我都要訂, 順便啫, 卓晞呢幾日睇得好開心, 琴日卓晞爸同佢剪頭髮, 一路睇一路剪, 今次剪得最合作, 全程都無抗拒, 爸爸可以好用心剪, 仲好滿意添

原帖由 littlecar 於 10-9-6 11:08 發表
到~~~

唱k媽...真係唔該晒呀.....

伯爵府

醒目開學勳章

到~

咁就好la. 下次打算去邊呀? 我想x'mas去新加坡/台灣, 你有無興趣一齊去呀?
原帖由 vf2006 於 10-9-6 11:09 發表

伯爵府

係呀, 依家開始plan緊, 仲要申請回鄉證, 下個月同屋企人返大6玩

原帖由 littlecar 於 10-9-6 11:10 發表
下次你地可以遠征喇.....

伯爵府

我哋plan緊中秋, 趕唔切就下個月有學校假, 可能會去日本, 趁4歲前去, d樂園好多都唔洗錢, 可以慳d, 如果唔去日本, 會去新加坡, 都啱小朋友玩

原帖由 lovelyfelix 於 10-9-6 11:14 發表
到~

咁就好la. 下次打算去邊呀? 我想x'mas去新加坡/台灣, 你有無興趣一齊去呀?

翡翠宮

你駛唔駛甘快呀....
原帖由 vf2006 於 10-9-6 11:14 發表
係呀, 依家開始plan緊, 仲要申請回鄉證, 下個月同屋企人返大6玩

翡翠宮

"我"都好想睇....個個小朋友都鍾意...應該係好野....

唱k 有新髮型....post d 相上 fb 等我偷師都好wo....
原帖由 vf2006 於 10-9-6 11:13 發表
咪客氣啦, 反正我都要訂, 順便啫, 卓晞呢幾日睇得好開心, 琴日卓晞爸同佢剪頭髮, 一路睇一路剪, 今次剪得最合作, 全程都無抗拒, 爸爸可以好用心剪, 仲好滿意添

...

伯爵府

都唔快呀, 講咗幾個月都仲未申請回鄉證, 咁啱屋企人話一齊去玩, 唔咪又hold都唔洗幾時會做, 依家都係dl咗form, 填都未填, 網上預約屯門/沙田好多位, 荃灣最快要下星期尾先有mouth:

原帖由 littlecar 於 10-9-6 11:18 發表
你駛唔駛甘快呀....

伯爵府

係喎, 都唔記得同佢影相添, 今晚返去要記得影先

原帖由 littlecar 於 10-9-6 11:21 發表
"我"都好想睇....個個小朋友都鍾意...應該係好野....

唱k 有新髮型....post d 相上 fb 等我偷師都好wo....

翡翠宮

甘快d攪好d証件先啦....大6真係好多地方好玩...如果以安全同環保ok....長隆真係唔錯架....
原帖由 vf2006 於 10-9-6 11:22 發表
都唔快呀, 講咗幾個月都仲未申請回鄉證, 咁啱屋企人話一齊去玩, 唔咪又hold都唔洗幾時會做, 依家都係dl咗form, 填都未填, 網上預約屯門/沙田好多位, 荃灣最快要下星期尾先有mouth:mouth:" />

...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

伯爵府

醒目開學勳章

回鄉證好似要成個月先出架wor. 快證都要14日la, 你趕得切咩?
原帖由 vf2006 於 10-9-6 11:22 發表
都唔快呀, 講咗幾個月都仲未申請回鄉證, 咁啱屋企人話一齊去玩, 唔咪又hold都唔洗幾時會做, 依家都係dl咗form, 填都未填, 網上預約屯門/沙田好多位, 荃灣最快要下星期尾先有mouth:mouth:" />

...

伯爵府

我首選都係呢到, 比佢哋睇動物, 如果淨係食/行街, 我都唔想返

原帖由 littlecar 於 10-9-6 11:24 發表
甘快d攪好d証件先啦....大6真係好多地方好玩...如果以安全同環保ok....長隆真係唔錯架....

伯爵府

醒目開學勳章

下個月有長假咩? 你真係好有咁多假可以去玩. 我就要等x'mas先去得la
原帖由 vf2006 於 10-9-6 11:18 發表
我哋plan緊中秋, 趕唔切就下個月有學校假, 可能會去日本, 趁4歲前去, d樂園好多都唔洗錢, 可以慳d, 如果唔去日本, 會去新加坡, 都啱小朋友玩

伯爵府

唔係呀, 我上網睇普通就12個工作日, 快證就5個工作日就得

原帖由 lovelyfelix 於 10-9-6 11:27 發表
回鄉證好似要成個月先出架wor. 快證都要14日la, 你趕得切咩?

翡翠宮

我接受唔到d鬼.....大叫嚇親朗朗就唔好....
原帖由 anaBB 於 10-9-6 11:26 發表
我月尾都帶2隻小鬼去迪迪尼住, 一年一次, 希望佢2個開心啦.

上年阿d生日(10月)去海記, 週圍都係鬼, 好唔啱瑞瑞同阿d, 所以以後阿d生日都唔去2大樂園, 直至佢地接受到d鬼
...

翡翠宮

真係值得去架....最好都係自己去.....我見跟團所有野都好趕...唔岩我地d帶甘細既小朋友.....係動物園慢慢行可以hea足一日架....
原帖由 vf2006 於 10-9-6 11:29 發表
我首選都係呢到, 比佢哋睇動物, 如果淨係食/行街, 我都唔想返

首頁

尾頁

跳至