嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

比唔比 BB 穿 2 手衫好呢...?

大宅

Re: 比唔比 BB 穿 2 手衫好呢...?

你自己先洗一次都ok.唔怕,如果人地個bb精靈活潑仲好.

大宅

agree.
maggiechan 寫道:
你自己先洗一次都ok.唔怕,如果人地個bb精靈活潑仲好.

男爵府

我覺得二手衫仲好, 因為洗到軟曬, 唔會"急"肉. 又環保.

大宅

點解妳唔想俾呢? ?-(

男爵府

其實我唔知D衫係邊個比我GE,
不過怕BB穿左後,會唔會有皮膚問題之類..

大宅

我覺得無問題, 只要洗乾淨D, 就OK啦,
我就會先加消毒劑洗一次, 然後再用BB洗衣粉洗一次

禁止訪問

侯爵府

may05g,

唔知邊個俾你? 咁你點得黎架?

我都唔介意俾佢著2手衫, 只要著之前洗乾淨就無問題.
may05g 寫道:
其實我唔知D衫係邊個比我GE,
不過怕BB穿左後,會唔會有皮膚問題之類..

大宅

mee too,

TWB 寫道:
我覺得無問題, 只要洗乾淨D, 就OK啦,
我就會先加消毒劑洗一次, 然後再用BB洗衣粉洗一次
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

男爵府

我都有俾P 仔著2 手衫架喎! 因為係佢表姐俾既, 收到後我都會洗一次先俾佢著既. 我覺得冇問題呀! P 仔唔啱著既衫, 如果新"正"既, 我都會再俾D 有需要既朋友架, 咁大家都可以慳D 錢呀嘛, 又環保~
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

別墅

其實bb仔衫要買既話真係要好多錢架,bb好快大,好快又唔岩著,你買得幾多喎,如果有人比點解唔要喎,我囝囝d衫好多都係佢表哥比架,同埋點解你會唔知d衫係邊個比你架?

洋房

NO PROBLEM
我係安嬰兒BB

琥珀宮

有人比一d都唔介意
多謝都來唔切

男爵府

都會比bb著二手衫,我都係咁話......多謝都來唔切~

男爵府

it's good, but I must clean well before wearing.
**************************************** 芍妤bb 10/11/2004 在聖保祿醫院出世,體重 2.6Kg。 ****************************************

男爵府

我都覺得冇咩問題,只是洗乾淨才穿就可以了.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

me too
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得無問題

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

老人家話俾bb著二手衫個bb先至會健健康康咖~

首頁

尾頁

跳至