跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

好眼瞓呀.....仲有半個鐘, 快d過啦.....我想快d返屋企食飯做織女呀.....

男爵府

想生BB熱投

我哋好似應屆畢業生,有等畢業個種情懷...

原帖由 dada123 於 10-9-8 17:23 發表
時間過得真係快呀...諗返初初作嘔唔舒服...又怕有咩事...到大家初次見面...到現在傾左咁多個月, 真係好似好熟咁呀...好開心係呢度可以識到咁多12月生bb的mamas....真係好難得ga....

http://tickers.cafemom.com/t/ ...

大宅

畀面勳章

報到先~

男爵府

原帖由 阿早! 於 8-9-2010 17:30 發表
好眼瞓呀.....仲有半個鐘, 快d過啦.....我想快d返屋企食飯做織女呀.....

我估我星期5之後,就好似你咁架啦~~

健健康康,快高長大啊~

大宅

仲有15分鐘又收工 hahaha....

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 siuting111 於 10-9-8 17:33 發表

我估我星期5之後,就好似你咁架啦~~

哈哈, 但我每次都係只係織少少咋, 因為bb衫織幾行就轉花, 要等下一堂再學. 我下星期二又上堂, 希望星期三見面時可以織起後幅.

大宅

原帖由 smallbrother 於 10-9-8 17:01 發表
Part 6嘞!

大家將會進入後期,請小心身體唔好太操勞~
雖然可能辛苦d, 但係大家記住保持樂觀開心既心情~

BB冷衫生左都仲可以織, 唔好太操勞~ 要小心身體~

工作升職加薪都唔及bb出世咁開心~

99既溝通問題就生左先算 ...

勁鐘意你喱句, 好豪氣呀, 仲講得好啱!!!

男爵府

BK Milk勳章

剛剛追哂post,就要過來報到先!

咁啱今日係一個特別的日子(5年啦!改咗姓5年啦)﹐又開新part 6。真開心呀!

大宅

我都報到啦!!!!
而家覺得bbs每過一天都得賺返來的...記得要足月出世呀!!!

男爵府

想生BB熱投

smallbrother有兩個寳貝,所以d氣勢都強過我哋...

原帖由 ching_800322 於 10-9-8 17:51 發表

勁鐘意你喱句, 好豪氣呀, 仲講得好啱!!!

大宅

原帖由 mini.bb 於 10-9-8 17:59 發表
我都報到啦!!!!
而家覺得bbs每過一天都得賺返來的...記得要足月出世呀!!!

希望大家都賺多D, 直至預產期。

大宅

原帖由 B__B 於 10-9-8 17:59 發表
smallbrother有兩個寳貝,所以d氣勢都強過我哋...

係呀, 佢有三個口喎

大宅

原帖由 彭彭BB 於 10-9-8 17:58 發表
剛剛追哂post,就要過來報到先!

咁啱今日係一個特別的日子(5年啦!改咗姓5年啦)﹐又開新part 6。真開心呀!

咁你地去邊度慶祝呀?

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 ching_800322 於 10-9-8 18:05 發表

咁你地去邊度慶祝呀?

我未知呀!可能佢帶我去食剛炸起的薯條呀!我都會好高興嫁!呵呵呵!

大宅

報到先.

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

smallbrother...你既開頭寫得好感人呀...

我都有D感觸...大家黎到呢一步真係一D都唔容易....大家真係要萬事小心.....祝願所有媽媽+BBs都順順利利.... 健健康康 :)

我今日LUNCH TIME去左星光行既Bazzar睇BB衫.....

大家有時間不防去睇下呀....... 做到18/9....

我今日睇左10分鐘到咋...... 買左 :

1) Princess厚包被 64 (都有男仔款架)

2) 又係厚袍 (ELLE) : $84 (但我太趕...無睇到我個件原來DIRTY左 -.-)

3) Baby Pooh 厚褲仔 : $36 (但岩岩一拎比媽咪睇又話我做乜買咁細呀 )

仲有幾件未拎番屋企...唔記得個樣都價錢..... 不過應該又係全部過細...

本來經過咁多次買錯野之後...諗住等埋媽咪先買架...但今日d人好似搶咁....咪忍唔住law....

我已經執左一袋summer new born女仔衫..睇下有無人有bb女係summer出世....

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Vana 於 10-9-8 19:54 發表
smallbrother...你既開頭寫得好感人呀...

我都有D感觸...大家黎到呢一步真係一D都唔容易....大家真係要萬事小心.....祝願所有媽媽+BBs都順順利利.... 健健康康 :)

我今日LUNCH TIME去左星光行既Bazzar睇BB衫.....
...

你又買左禁多野呀 ~ 攪到我心旭旭又好想去添~~ 但BB 初生既衫都夠架啦, 遲D仲會有朋友送添~~ 真係要忍下手先得 !!

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

係呀, 我都覺得太多勒...但我唔預有人送先lor....

通常D老公/ 媽咪會叫大肚婆買少D架麻...但佢地成日叫我預定多D...

但我諗我而家就算生TWINS都夠著勒

原帖由 gandi媽咪 於 10-9-8 20:10 發表

你又買左禁多野呀 ~ 攪到我心旭旭又好想去添~~ 但BB 初生既衫都夠架啦, 遲D仲會有朋友送添~~ 真係要忍下手先得 !!

禁止訪問

陪月勳章

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

你地班魔鬼今日係咁講薯條攪到我頭先忍唔住買左freshness burger食...

而家大滿足!!!! hohohohoho

首頁

尾頁

跳至