自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好想兜巴星果個不知所謂o既人渣呀!
其它果 d 老師, 掃地果個當乜事都睇唔到. 仲幫手添.
果個比人打o既小朋友媽媽睇到實好心痛.
大家都係身為人母. 點可以做出一 d 咁殘忍o既野呀.
等天收啦.!!!!!!

子爵府

大宅

其他小朋友睇到,咪會學呢位''老師''咩都打人解決!!!.......

伯爵府

比我就用返上面既方法對個miss~橫掂係大6唔係講錢就係講拳頭硬

大b駿逸細b駿晞

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

真係好激氣!點為人師表呀!

男爵府

醒目開學勳章

兩歲半人仔,同小朋友爭下野都唔洗打到咁卦!!!
佢親生嘅仔女係人,人地d仔女唔係人???
呢d女人真係衰到冇人有!!!

如果不幸,件事發生喺我女身上,
我預左後果會坐監/比人打一身,
我一定打到個女人連佢自己呀媽都唔認得!!
呢d情況理智唔到....

男爵府

醒目開學勳章

係喎.
打返佢洩忿,之後掟返d錢比佢執藥.

原帖由 藍藍 於 10-9-9 22:05 發表
比我就用返上面既方法對個miss~橫掂係大6唔係講錢就係講拳頭硬

伯爵府

牛年勳章

呢個衰人應該永遠都唔俾佢再做老師,簡直誤人子弟。
我外甥女讀幼稚園時都試過,和同學傾計,但老師只罰佢無罰個同學,因為個同學係校長個女,之後佢返學就唔開心,亞婆見佢返到學校無以前咁開心拖埋佢入課室,哄左佢好耐至講出,跟住亞婆去投訴,結果好似係個老師向佢道歉。

香港都還好,老師基本上都唔敢太過份,大陸真係....

呢間幼稚園有閉路電視都算先進!
呢間咁幼稚園,個個都係笨蛋,學人辦學?
奇事!

伯爵府

好媽媽勳章

真係好過份!!!
其他小朋友點解完全冇嘢做?
只係睇全老師打人,
唉.......!

大宅

原帖由 藍藍 於 10-9-9 22:05 發表

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

火都黎
計之前老師教小朋友打另一個小朋友之後, 又一驚一新聞
佢地唔止賤, 仲無腦, 明知有閉路都仲出手

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

伯爵府

牛年勳章

如果係我,我會提出:你俾個女我打番10分鐘啦!
你地估佢會點?

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 B媽-Blue 於 10-9-9 13:48 發表
點解其他老師唔阻止,有一個仲打埋一份

果個係清潔亞姐

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢d人唔配做人阿媽同老師

珍珠宮

個幼師好離譜!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至