懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

在"荃灣港安醫院"掛牌的醫生

請問有冇人知道有邊D醫生可在"港安醫院"掛牌呢?

大宅

Re: 在"荃灣港安醫院"掛牌的醫生

胡廣森
鄧錫英
盧乃本

複式洋房

請問鄧錫英醫生好唔好?
佢診所在那區?
接唔接順產呢?

大宅

請問鄧錫英醫生好唔好?
我搵胡醫生開刀. 但在醫院有些媽媽搵鄧醫生開刀, 好似幾好.我自已覺得胡醫生好細心, 溫柔, 有耐性.

佢診所在那區?
在胡醫生隔離.

接唔接順產呢?
唔知.

複式洋房

係咪多數在港安掛牌的醫生,診所都在荃灣呢?

真係好難搵到個在九龍有診所的,我知盧乃本
在尖咀咀有診所,不過他太多人啦,預約的時間
都不能定到,太麻煩了。

大宅

其實醫生多數都會就返醫院同診所盡量近d的. 所以應該多數在荃灣港安掛牌的醫生,診所都在荃灣.

男爵府

靳嘉仁e生都係在荃灣港安醫院掛牌

伯爵府

鄧錫英醫生唔接順產的, 如果你睇開佢而又揀順產, 佢最後會pass俾胡廣森醫生.

我自己覺得佢地兩個都好, 胡醫生就斯文溫柔d, 但係因為我有兩個朋友搵鄧醫生開刀都話佢手勢好, 所以我睇佢.

大宅

我係5月中剛剛在荃灣港安醫院剖腹生產, 我搵胡廣森醫生的, 佢會接順產! 胡醫生比較細心和有耐性, 而且解答提問簡單而清楚易明!! 胡醫生還多次古勵我選擇順產, 試問其他私家醫生會否理會你咁多?

首頁

尾頁

跳至