跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下各位mami你地係咪大抽獎入到ga?
thanks

男爵府

其實每課室也會有一個文具失物認領筆筒,老師會叫學生看見同學仔有遺留的文具便會放在那裹,你仔D筆可能在筆筒內,BUT 有D課室可能用Tray放失物

原帖由 B嫂 於 10-9-30 21:06 發表

膠製的拉鍊袋前個堂就派左la~(only得個袋)
可能我個仔誤以為人地借條繩俾佢,,誤當係派繩,
咁老師收返條繩,,佢又以為自己唔見左掛=.=
開左學剛一個月,佢已經唔見左4個察子膠,1支筆+多條圍裙 ...

別墅

hahaeverybody~
開頭個仔唔肯join跳繩班ka,係我迫佢去,上左一堂後佢勁鐘意跳呀,成日放左學就拎繩自己跳,係lei,你小朋友而家讀邊間KG呀?

catcatchong~
原來課室失物認領筆筒ka?等我叫個仔返去問下老師先,,thx~~:)

民房

曾經睇過你地學校既跳繩表演
人仔細細 又真係好勁喎
係咪好細就練?
小一就可以參加嗎?

原帖由 B嫂 於 10-10-1 23:42 發表
開頭個仔唔肯join跳繩班ka,係我迫佢去,上左一堂後佢勁鐘意跳呀,成日放左學就拎繩自己跳,係lei,你小朋友而家讀邊間KG呀?

原來課室失物認領筆筒ka?等我叫個仔返去問下老師先,,thx~~:) ...

洋房

我個女唔係呀....要扣門...算係好彩喇...

原帖由 淋魚魚 於 10-10-1 01:30 發表
想問下各位mami你地係咪大抽獎入到ga?
thanks

別墅

原帖由 macywongky 於 10-10-2 00:33 發表
曾經睇過你地學校既跳繩表演
人仔細細 又真係好勁喎
係咪好細就練?
小一就可以參加嗎?

係呀,,小一就可以join ka la~~

別墅

原帖由 snooopy 於 10-10-2 07:53 發表

我仔都係叩門...

大宅

原帖由 snooopy 於 10-10-2 07:53 發表

大宅

ahhao個個唔係我小朋友~~
係我姪女~
佢屋企有d事, 所以會由我"湊"住先~

原帖由 B嫂 於 10-10-1 23:42 發表

原來課室失物認領筆筒ka?等我叫個仔返去問下老師先,,thx~~:) ...

洋房

各位家長, 請問你地訂冬季校服縛幾多錢, 因我miss左九月十六號個預訂服務, 打去間校服舖, 話可以去佢地間舖度身, 但我想知道d價錢, 睇佢地有冇坐地起價...

別墅

成日5見野都會架la, 同埋勁5愛錫d野, 所以每樣物件都要寫名lo, 我就特登print晒成版label放係屋企, 有用個陣可以隨時貼, 可能你要諗下辦法同佢溝通點樣保管自己既野, 成日買真係5掂, 買都買到煩

原帖由 B嫂 於 10-9-30 21:06 發表

膠製的拉鍊袋前個堂就派左la~(only得個袋)
可能我個仔誤以為人地借條繩俾佢,,誤當係派繩,
咁老師收返條繩,,佢又以為自己唔見左掛=.=
開左學剛一個月,佢已經唔見左4個察子膠,1支筆+多條圍裙 ...

別墅

你不如試下去學校小食部問下有無先la, 可以即試添r, 我個時都係無訂都係去小食部買既, 你要咩size就會俾咩size你, 除非係無晒你想要既碼既貨0者

原帖由 snooopy 於 10-10-5 11:26 發表
各位家長, 請問你地訂冬季校服縛幾多錢, 因我miss左九月十六號個預訂服務, 打去間校服舖, 話可以去佢地間舖度身, 但我想知道d價錢, 睇佢地有冇坐地起價... ...

首頁

尾頁

跳至