跳至

首頁
12345...11

尾頁

子爵府

04年6月bb"十一郊遊樂"(新進展,URGENT)

不如開個新topic, 方便大家放資料, 俾意見啦!

大宅

Re: 04年6月bb郊遊樂

去邊我同傑傑都會參加0架啦!
如果到時有0的bb未識行,我地要唔要地下舖0的野比佢地爬?好大張0既帆布得唔得?

等待驗證會員

suggest 左地方:

大埔小白露
西貢白石
西貢花卉
xxx 農場

大宅

kohelen
原來你已開了個topic,咁我cancel了剛開那個以免混亂
我copy 了少少之前其他媽咪提過的資料,可以CLICK入去參考下

[quote]
IanCynthia 寫道:
大埔小白鷺有燒烤場, 自助形式, 我去過, 除

大宅

Will it be too tired for both mamies and babies if we go to xx農場 recommend by LoClai?

I prefer BBQ at 大埔小白露 or 西貢花卉 bo

大宅

我都是較鍾意大埔小白露

suggest日子:1.9月18日/10月1日,那不用玩完第二天就上班,我一定唔知醒上班,哈哈

大宅

係o架!! 我都同意wenwano既講法, o個個節目如果有bb會好辛苦o架, 不過我諗住如果可以搵出面d公司幫手, 安排上就會方便d!(啱晒我呢類懶人嘛!!) :lol:

小白露都好, 我諗o個度有室內洗手間及室內冷氣場所, 相信會較方便照顧bb

伯爵府

好媽媽勳章

大d先去農場,會好好玩。今次,西貢花卉都可以考慮。如果大家可以等,我去問下上次攪個間本地旅行社詳情。

wenwan 寫道:
Will it be too tired for both mamies and babies if we go to xx農場 recommend by LoClai?

I prefer BBQ at 大埔小白露 or 西貢花卉 bo

大宅

我去過嘉道理農場,都有好多路行,又有斜路,唔係咁適合bb去,個人覺得要等bb讀kinder去先適合!
大埔小白露環境唔錯!
西貢白石好似無咩野玩,only BBQ!

大宅

HURRAY HURRAY ! We will have another gathering soon la ! I have no opinion at all as I haven't been to these places. :mrgreen: Any place with fresh air will do ..

xx aggie xxx

子爵府

最好找一個地方係有瓦遮頭的, 若落雨都唔駛取消o麻!

大宅

我都想JOIN啊。
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid89/p0863b02557a915207829851b62c8cb7f/fa7ce5a9.jpg.thumb.jpg[/img]

男爵府

我頭先上網找到的:

http://www.bbqbeach.com.hk/

等待驗證會員

我去過小欖一個bbq場.. 又係有得打牌, 有個遊戲架.
但係個陣我係夜晚去, 唔知d人點解可以咁黑去打牌... 同埋一路bbq一路點打牌呀???
d 野食都ok 好食ga. 隔離就係一個櫃場.

不過我唔知呢個係咪即係 stephanie講個個呢?

子爵府

咁我們即係決定幾多號呀?

等待驗證會員

我估我地燒下午時段

咁又set番個期先....
9月11日
9月18日
9月19日
9月25日

大家請報名!!!!!

子爵府

9月19日 (星期一)
唔駛返工又有d媽咪唔駛返church!
10月1日(星期六)都得, 第日唔駛返工

大宅

I prefer late Sept and early Oct. Let me 報名先

9月11日
9月18日
9月19日
9月25日
10月1日 - wenwan 2A + 1B

男爵府

我都prefer遲d, 希望冇咁熱啦.

9月11日
9月18日
9月19日
9月25日
10月1日 - wenwan 2A + 1B
- IanCynthia 2A + 1B

複式洋房

Is Oct 1 confirmed??

wenwan 2A + 1B
IanCynthia 2A + 1B
mcmuggarfield 2A + 1B
Rebecca:-D Ian's Album

首頁
12345...11

尾頁

跳至