跳至

首頁

尾頁

大宅

聽日先去廣華照oscar, 心情勁緊張?? 有冇其他jm已經照左可以分享吓~~

我想問照幾耐就完成呢??
真係幾耐先至知個result??
廣華今年有得照oscar, 係唔係會冇左照結構呢??

民房

我上星期響私家照左,尋日響QE又做左一次,2次照嘅時間都係二十至二十五分鐘.
我阿B兩次都係咁郁身郁勢先禁耐咋!
如果你B啱位可以好快度到架!
而result私家第二日就知,QE話等一星期...

唔駛緊張呀,到時可以睇到BB好開心架!
你而家幾多週?因我得十三週,尋日順便問問姑娘BB咩性別,佢幫我睇埋...

Relax!

民房

原帖由 yeuknga 於 10-9-14 11:24 發表
我上星期響私家照左,尋日響QE又做左一次,2次照嘅時間都係二十至二十五分鐘.
我阿B兩次都係咁郁身郁勢先禁耐咋!
如果你B啱位可以好快度到架!
而result私家第二日就知,QE話等一星期...

唔駛緊張呀,到時可以睇到BB好開 ...

仲有,down screening同結構係兩樣野,有無結構應該睇下醫院有無期比你。你明天做down screening時問埋姑娘啦

大宅

唔該你...我預產期3月28日, 你呢??
其實今次係第2胎, 大仔已經2歲9個月大, 但陀今次同上次好唔同, 又緊張...
上次係廣華係有得照結構, 但今次聽其他jm講, 今年轉左照oscar就變相冇結構照喎...唔知係唔係??

你係唔係都係廣華生??

原帖由 yeuknga 於 10-9-14 11:29 發表

仲有,down screening同結構係兩樣野,有無結構應該睇下醫院有無期比你。你明天做down screening時問埋姑娘啦

民房

咦,我第一次睇私家時e生都話我預產期係3月28日。不過最近2次再照私家同政府都話應該3月20日...
原來你第二胎喇,咁你應該更有經驗喎,唔駛緊張啦,普通檢查,放鬆放鬆!
據我所知應該兩樣都有,只係睇下醫院booking full未。你記得明天一定要問姑娘。
我響伊利沙白呀!我2個都book左。

別墅

我8月27照咗, 個過程唔順利因為BB用背脊得住我哋, 姑娘試咗好耐佢都無轉住位置, 要我出去行一陣照咗下一個先, 結果照咗其他三個媽媽, 我再照阿B就趴咗喺度, 結果唔可以度阿B瞓喺度嘅讀數, 要趴喺度度, (姑娘話瞓喺度度得準啲)!

同埋我問咗兩次喇, 佢都係話已經無得照結構喇, 因為用OSCAR代替咗!

大宅

今日照完oscar, 姑娘話頸皮1.49, 屬於正常範圍之內, 但詳情要等埋個驗血報告, 兩個禮拜冇收到電話就冇事喎...

今日姑娘好好人, 想幫我照bb男定女, 但可惜bb夾埋對腳點都唔打開...始終都唔知bb男定女~

另外, 今日問左姑娘有冇得照結構, 佢話今年張d資源撥晒落照oscar, 所以冇得照結構...再加上我係第二胎, 有得照結構都係for第一胎喎~~

首頁

尾頁

跳至