懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

我上星期都係搵余醫生開刀生b,佢平時做產檢時如你同bb都冇咩問題,佢真係會好急,但佢真係好有經驗,我最後糖尿高,因為佢放假,搵左葉醫生代,點知葉醫生講到我好危險話如下星期再高要飲糖水(但我仲有十日就開刀)又話唔理bb有機會會死,嚇到我死死下,最後一次產檢時余醫生話唔怕,佢用我d record 解釋我聽,令我好安心,當日仲照到臍帶纏頸,佢一睇話好鬆唔怕,令我好放心。你平時唔覺佢有咩咁勁,但當我入手術室時佢真係pro,15-20mins已完成手術,我開刀第二日已唔痛可落床餵b又冇惡露傷口又唔痛好以冇做過手術咁,佢真係貴得黎有原因

大宅

其實我就係見好多姊妹都話好, 兩個月都肯等, 不過頭先有姊妹話余醫生要放兩個星期病假, 死啦, 希望佢千萬唔好有事, 要快d好返, 雖然我預產期重有牌, 不過好多姊妹都得緊佢, 希望佢平安冇事 !!!

原帖由 KumaLeung 於 10-9-18 09:03 發表
我上星期都係搵余醫生開刀生b,佢平時做產檢時如你同bb都冇咩問題,佢真係會好急,但佢真係好有經驗,我最後糖尿高,因為佢放假,搵左葉醫生代,點知葉醫生講到我好危險話如下星期再高要飲糖水(但我仲有十日就開刀)又話唔理bb有機 ...

複式洋房

我都好想佢快d好返丫~~我預產係3/10~~隨時生啦~

原帖由 Wishhavebb 於 10-9-18 15:31 發表
其實我就係見好多姊妹都話好, 兩個月都肯等, 不過頭先有姊妹話余醫生要放兩個星期病假, 死啦, 希望佢千萬唔好有事, 要快d好返, 雖然我預產期重有牌, 不過好多姊妹都得緊佢, 希望佢平安冇事 !!!

...

別墅

我家姐兩個都係佢開刀,傷口又細又唔痛,無奈佢整親,幫唔到我開刀(仲有幾日),佢refer咗令外一個e生俾我,雖然我可以自己揀第二個,但仲有幾日,巳經唔想再煩啦,希望其他靚媽等到佢番黎啦!

首頁

尾頁

跳至