網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我之前用過一次, 都OK, 但好耐無買野啦! 請問有無媽媽最近用過? 還OK嗎? 聽講好多集運最近都多左好多附加費, 她有嗎? 謝謝!

男爵府

大廚勳章 畀面勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

有經常都用佢,如你寄住宅就加多$20,我覺得佢幾好好快回覆

男爵府

好媽媽勳章

我都係連續幾個月都搵佢集運, 佢覆野好快, 可以成日搵到人, 我自己就用開EMS既, 20首重/續5, 送住宅都2日送到, 係郵差送黎既~~

原帖由 Naxos 於 10-9-14 11:48 發表
我之前用過一次, 都OK, 但好耐無買野啦! 請問有無媽媽最近用過? 還OK嗎? 聽講好多集運最近都多左好多附加費, 她有嗎? 謝謝!

大宅

唔該晒兩位!

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我用開佢,一直都係加20蚊用快遞送上門,上次用第1次用ems估唔到2日就到 我上次未俾錢佢就已經幫我出左貨先
感激遇上你~

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

丁鈴係咪廣州定上海.
爆愛車縫作

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

廣州

原帖由 蜜棗 於 10-9-14 08:50 PM 發表
丁鈴係咪廣州定上海.
感激遇上你~

侯爵府

俾條link睇睇吖, 自從何生話彪記要收附加費我都無咩買野lor...........一係就直接發順風, 好貴呀.

男爵府

好媽媽勳章

http://item.taobao.com/item.htm?id=7102550744

原帖由 Obe2009 於 10-9-15 09:18 發表
俾條link睇睇吖, 自從何生話彪記要收附加費我都無咩買野lor...........一係就直接發順風, 好貴呀.

首頁

尾頁

跳至