論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同菲傭續約用的id407在入境署的網頁只可以download sample, 係吾係一定要去入境處攞?

請問填好id407後, 要帶咩去菲律賓領事館蓋章呢?費用幾多? 係吾係由僱主比?

謝謝!

複式洋房

有無人知呀?

伯爵府

牛年勳章

The one showing in the Immi website - only for reference (樣 本 祇 供 參 考 用 途)

I am not sure where to get it, as my maid got everything ready and just ask me to sign.

費用 - for renewal I only paid a few hundred dollar

大宅

(1) 你email去入境署叫佢地郵寄俾你啦, 我都係咁做 (2)仲要去菲律賓領事館網頁download一張form, 填好連舊合及一些副本(要咩副本你去菲律賓領事館睇睇,我5係好記得)去領事館辨理 (3)係由僱主俾
原帖由 HSH2 於 10-9-14 13:30 發表
同菲傭續約用的id407在入境署的網頁只可以download sample, 係吾係一定要去入境處攞?

請問填好id407後, 要帶咩去菲律賓領事館蓋章呢?費用幾多? 係吾係由僱主比?

謝謝! ...

複式洋房

原帖由 janicech 於 10-9-14 19:08 發表
(1) 你email去入境署叫佢地郵寄俾你啦, 我都係咁做 (2)仲要去菲律賓領事館網頁download一張form, 填好連舊合及一些副本(要咩副本你去菲律賓領事館睇睇,我5係好記得)去領事館辨理 (3)係由僱主俾
...

Thank you very much!

首頁

尾頁

跳至