意見反饋
義工

自由講場 今日: 2032|主題: 1009019

想了解一下各位媽咪上網購物的喜好

別墅

國民生產總值:553

請各位媽咪幫忙, 告訴一下你們通常上網購物會買些怎麼? 另如果我有些純天然護膚品, 不出名品牌(絕對不是國內), 任何皮膚都適用, 你們會否購買?

侯爵府

國民生產總值:21130

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

買小朋友衫仔同書仔多,
如果護膚品姑忽論出唔出名,
都唔會網上買, 搽喺塊面度太緊要啦~

伯爵府

國民生產總值:18707

好媽媽勳章 畀面勳章

不出名品牌唔敢用

我用開都係olay 花王洗面

禁止訪問

國民生產總值:24499

回覆 3# LH0517 的文章

男爵府

國民生產總值:7450

淘寶支持者,買大人衫褲鞋襪

護膚品一定唔買,只用olay,neutro....

禁止訪問

國民生產總值:208

珍珠宮

國民生產總值:34516

好媽媽勳章

護膚品我有上網買, 但只係買牌子貨! 多數SAMPLE, 但貨裝如果香港冇門市, 就唯有上網買囉~

男爵府

國民生產總值:9807

上網訂o既野,本身門市都有賣,只係貪大量貨品可送貨,唔洗自己拎咋,,,,
skin care及衫褲我都未試過網上買呀,講真, skin care太多種類,淨係講A 牌子賣開young line佢d清爽line同B老牌子條清爽line都一定差好遠,,,少少地都想試上手!

子爵府

國民生產總值:14596

護膚品響TB真係唔敢買,就算係大牌子都.
衫衫褲褲鞋鞋襪襪用具飾物都OK..

別墅

國民生產總值:553

很多謝各位媽咪的幫忙. 不過我打錯了, 應該是清潔用品, 例如洗頭水, 沐浴露 (濕疹可用)....而且有公證行認證, 這樣是否會考慮?

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.