意見反饋
義工

自由講場 今日: 5930|主題: 1000376

請問有無人知元崗幼稚園既email address ?

珍珠宮

國民生產總值:34871

睇完電視, 我想搵呢個學校既email address, 但搵唔到. 因為我想捐d 物品比呢個學校...

水晶宮

國民生產總值:58197

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

唔知幼稚園概覽有冇 ???

珍珠宮

睇過, 但無email address.....我睇電視見到佢地有website, 但搵唔到...

原帖由 洛婷 於 10-9-14 20:00 發表
唔知幼稚園概覽有冇 ???

超級版主

國民生產總值:131692

2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原帖由 Kittymummy 於 10-9-14 19:51 發表
睇完電視, 我想搵呢個學校既email address, 但搵唔到. 因為我想捐d 物品比呢個學校...

可以打電話或傳真聯絡:

元岡幼稚園

地址
: 新界元朗八鄉錦上路

電話/Tel. :
63595517 / 34831350

傳真/Fax. : 24833757

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

水晶宮

國民生產總值:58197

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 wong2323 於 10-9-14 20:14 發表

可以打電話或傳真聯絡:
元岡幼稚園
地址
: 新界元朗八鄉錦上路
電話/Tel. :
63595517 / 34831350
傳真/Fax. : 24833757

男爵府

國民生產總值:5503

搵到學校既網址,有e-mail及介紹學校,你入去睇啦

http://www.yuenkong-n-you.com/index.php

珍珠宮

Thank you 晒. 已經send 左email 比學校lu. 希望幫到佢地la :)

原帖由 Winky889 於 10-9-14 20:47 發表
搵到學校既網址,有e-mail及介紹學校,你入去睇啦

http://www.yuenkong-n-you.com/index.php

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.