意見反饋
義工
[2010年] 阿b一日食幾多餐?

別墅

國民生產總值:702

你地bb而家一日食幾多餐呀?
我阿b而家一日食兩餐粥,再加兩餐奶,合共食十二安度,會唔會食得太少奶呢??

王國熱話
[入黎一齊傾]邊度做ultherapy會最抵做+安全
營匯營師減肥2個月後報告
estee lauder定clarins嘅精華好啲
picoway 同enlighten你會揀邊樣打?

大宅

國民生產總值:1371

我個b一日食兩餐粥,三餐奶(每次8安)...
但係佢得18磅咋,好似瘦o左d.....

別墅

國民生產總值:557

我個囡一日食兩餐粥, 兩餐奶(每次7-8安) + 一餐生果榕, 但係佢唔夠17磅咋, 所以比其他bb奀細,我都擔心佢唔夠營養﹗

大宅

國民生產總值:4260

我個b食4餐奶(每餐5安) + 兩餐固體 (糊仔或者粥)

別墅

國民生產總值:588

我個b囡都係食4-5餐奶(每餐5.5安) + 2-3餐固體粥仔

別墅

我個b囡都係食4-5餐奶(每餐5.5安) + 2-3餐粥仔

子爵府

國民生產總值:14558

畀面勳章

2餐粥~2餐奶(8安)~而家20磅

禁止訪問

國民生產總值:5758

別墅

回覆 1# 天賜小公主 的文章

我覺得提子for 1月b就太甜喇!盡量俾佢食得清淡啲會比較好囉~

別墅

國民生產總值:702

我阿b食生果蓉,會食香蕉同蘋果,聽其他媽咪講,好似正氣啲!
同埋,好奇怪...感覺上好似食固體食物之後,bb無乜點重到....

禁止訪問

國民生產總值:5758

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.