自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

想問下邊度有得做
同埋幾$呀??
阿仔唔知係咪食物敏感呀,星期1在學校食左D奶(係奶粉開的,之前未食過呢隻),之後就成身出現紅點,睇左急症話敏感

想同佢做相關的測試
有資料請提供
THX!!
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

大宅

Hi - I just did it at a clinic in Central today but it was quite expensive. Please PM me if you want more details.....

大宅

我個女之前又係咁, 搞咗成幾個月. 你可以去做FOODTEST , 2年前我個女都做過, 大概$2200-2500, 測試96種食物, 做完先知我個女都有成10種食物敏感...

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

http://www.hkbiotek.com/chi_t/C_AFC.html

我女上個月係呢間做foodtest 測試96種食物, $2800 walk in $3500,我個女都有成10種食物敏感...
原帖由 Wingleung 於 10-9-15 12:51 發表
我個女之前又係咁, 搞咗成幾個月. 你可以去做FOODTEST , 2年前我個女都做過, 大概$2200-2500, 測試96種食物, 做完先知我個女都有成10種食物敏感...

大宅

牛年勳章

原帖由 appleyuen 於 10-9-15 23:39 發表
http://www.hkbiotek.com/chi_t/C_AFC.html

我女上個月係呢間做foodtest 測試96種食物, $2800 walk in $3500,我個女都有成10種食物敏感...

請問是怎麼測試的? 是驗血?
Sky

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yes~兩至三星期先有報告,因要送去美國測試
原帖由 happy0928 於 10-9-16 15:34 發表

請問是怎麼測試的? 是驗血?

首頁

尾頁

跳至