自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

同上,唔該哂

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 csnkennis 於 10-9-15 11:21 發表
同上,唔該哂

未, 31/10/2010

http://www.sfaa.gov.hk/tc/schemes/fts.htm

珍珠宮

10月31日前

申請人如欲申請學校書簿津貼,必須於 2010 年 10 月31日或以前把「資格評估申請」送抵本處,否則,申請人即使能成功通過入息審查,亦不會獲發學校書簿津貼。在 2010 年 11 月 1 日或以後遞交「資格評估申請」及能成功通過入息審查的申請人,其子女的學生車船津貼(如適用)會由批核日期起生效。在2011年2月1日或以後(即2010/11學年的下半學年)才遞交「資格評估申請」,其家庭若能通過入息審查,可獲發部分上網費津貼。

Unquote
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔該晒

首頁

尾頁

跳至