意見反饋
義工

產前產後 今日: 24|主題: 240884

..

大宅

國民生產總值:1650

..

男爵府

國民生產總值:5259

應該無問題啦, 你只係食幾日
X級藥物就真係好危機啦

美國FDA將藥物分A/B/C/D/X五個級別, 基本上A級藥物唔多, B&C 都ok, D&X就唔好搏啦

大宅

國民生產總值:3992

其實的藥物會留在體內幾耐 ??? 係咪一星期 ?

咁中藥係咪都會留在體內架 ???

禁止訪問

國民生產總值:4114

複式洋房

國民生產總值:236

我有左3-4個月時都因為淋巴腺發炎, 要食抗生素, C級藥, 醫生話OK...

男爵府

國民生產總值:9620

陀b個陣病左都有食c級藥物..bb而家好健康

大宅

國民生產總值:2622

唔洗咁擔心,,,
我初初唔知有左
日曰都生風難,好痕,所以日日食抗敏感藥,
食足成個月,仲要食煙 ....

民房

國民生產總值:1

你食藥既時間你粒受精卵應該未於子宮着牀,影響應該不大,而且你只係食幾日。
我之前睇過D資料,如果太早期既受精卵被影響,一係就會自我修復,一係就會不成功懷孕/流產。所以你個B有正常長大應該不用太担心。

大宅

國民生產總值:1587

畀面勳章

我M來第一日食咗有禁藥嘅減肥藥,一連食咗20日,跟住有咗,我都擔心到不得了,私家醫生話影響不大,政府醫生話唔知,但都覺得未必有影響.而家28周,照結構時就好健康,個心都擔心緊,始終都係生咗出來先放心~

大宅

國民生產總值:1912

我都係在5weeks食咗粒C藥,醫生話無事喎。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.