意見反饋
義工

在職全職 今日: 1|主題: 46566

[全職媽媽] 全職湊仔,仲有無途徑有收入?

男爵府

國民生產總值:7754

eg.炒股票,ebay,補習???

王國熱話
家有客房,係咪硬食6299耐唔耐黎住?
阿女吾鍾意嫲嫲
同99住,比她激到快要死了
當jm家人住院,99有直接問候妳們嗎?

大宅

國民生產總值:2531

我係yahoo拍賣幫人畫漫畫^^

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b10743341?r=1297872918
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

國民生產總值:2493

我都想知.

子爵府

國民生產總值:11754

我也是炒股, 賺收入, 不過一定要做功課, 不要亂買, 有時好天搵埋落雨...雖然老公搵到, 不過炒股是我興趣, 都唔錯..

公爵府

國民生產總值:25214

2018勳章 畀面勳章 陪月勳章

你會睇樣做功課呀?
睇佢地公司的報告...?

唉, 我都想quit左份工, 全職炒股, 但怕炒唔點, 重蝕錢....

原帖由 lau 於 10-9-16 15:16 發表
我也是炒股, 賺收入, 不過一定要做功課, 不要亂買, 有時好天搵埋落雨...雖然老公搵到, 不過炒股是我興趣, 都唔錯..

複式洋房

國民生產總值:273

我又係好鍾意
不過奏得bb黎真係無時間

原帖由 lau 於 10-9-16 15:16 發表

子爵府

國民生產總值:11754

原帖由 kat0318 於 10-9-17 13:36 發表
你會睇樣做功課呀?
睇佢地公司的報告...?

唉, 我都想quit左份工, 全職炒股, 但怕炒唔點, 重蝕錢....
玩股事實不簡單, 要有危機意識, 當然要自己做功課, 和睇好多財經資訊, 還要捉低位入, 即是TIMING要岩, 我多數睇圖和公司最近消息, 但萬一跌市, 真是日日拍鳥蠅望市升, 所以無家庭負擔才可全職玩玩下....

珊瑚宮

國民生產總值:103435

2018勳章 開心吸收勳章

我上次炒到lon晒, 而家連本都蝕埋, 想玩都冇得玩.

男爵府

國民生產總值:5531

我覺得炒樓好似好d..唔到價可以收租,頂住先..唔係好似股票咁放又唔係..留又hold住cash

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.