自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

無恥專業護脊學童背包, 晒氣售後服務.
產品製造及品管兒戲, 自家產品出問題態高傲, 只懂勞碌消費者.
高強卸膀能力, 無禮切線, 對問題不聞不問, 投訴如石沉大海...........

❤。◕‿◕我有兩粒小糖果, 每天開心在一起!!!◕‿◕ღ・.。.✿

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實個書包有咩問題...我睇相..睇唔明....

原帖由 SHE2007 於 10-9-17 18:57 發表
產品製造及品管兒戲, 自家產品出問題態高傲, 只懂勞碌消費者.
高強卸膀能力, 無禮切線, 對問題不聞不問, 投訴如石沉大海...........http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sn ...

男爵府

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 katie0921 於 10-9-17 19:15 發表
其實個書包有咩問題...我睇相..睇唔明....

我都研究咗一輪

大宅

原帖由 SHE2007 於 10-9-17 18:57 發表
高強卸膀能力, 無禮切線, 對問題不聞不問, 投訴如石沉大海...........http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sn ...

你是用信用卡換嗎?
我同事今年換了個ACB Get Set,開學用了兩個星期,一直有個位"吉"手臂,不久發現泵氣位又脫離護脊膠板,後來發現是個書包頂內藏的膠片角位刺出來。她拿了去公司,給她換個新,因為她已經對這款無信心,後來換過另一個低價的,之後個設計不合她的瘦身材的孩子,又帶佢去換個另一款。

她說第一次遇到位好好服務態度的上年紀的女士,好似幾話得事,換的個程都好順利,第二次,都算好彩遇到另一個態度都算好的女士。唯一美中不足的,就是用個貴價書包換個平價書包。

不過,她說那個ACB Get Set的設計,沒有照顧到大人背書包,因為條帶短,又成1kg重。

我同事說,如果個個職員好似那兩位女士的服務態度,就一流。因為她遇過的部分職員,真是要好好學習。

男爵府

依隻野,係咪外國名牌?點上到位?
osprey,deuter ed戶外背囊,查實都可以做書包

osprey react ,28L,做書包幾好架喎

大宅

樓主,你是不是指兩條拉鍊車唔直呀?

賣成500多元,理論上車工,不該如此。

男爵府

500蚊???

mouth:

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

是否spi air cushion back 書包?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 21g 於 10-9-17 20:41 發表
依隻野,係咪外國名牌?點上到位?
osprey,deuter ed戶外背囊,查實都可以做書包

osprey react ,28L,做書包幾好架喎

唔係外國牌子, 係SPX嚟咋~

男爵府

Osprey React

子爵府

原帖由 21g 於 10-9-17 20:48 發表
500蚊???

mouth:mouth:" />

小朋友 ge 嘢可以貴到無譜

小朋友開學時,書包也是差不多六舊,話就話護脊,但其實仲揾苯,重到無倫.....

想掠水,小朋友父母的 $ 最易

男爵府

原帖由 小倩 於 10-9-17 20:52 發表

唔係外國牌子, 係SPX嚟咋~

SPX 係咩黎??

我好"背"

王國長老

原帖由 21g 於 10-9-17 20:54 發表

SPX 係咩黎??

我好"背"

X = I

唔出得全名呀

子爵府

原帖由 小倩 於 10-9-17 20:55 發表

X = I

唔出得全名呀

你用隱形字吖嘛,SPI

男爵府

React 淘寶賣250蚊人仔,我都想買個,入面好多格位

男爵府

王國長老

原帖由 21g 於 10-9-17 20:57 發表
React 淘寶賣250蚊人仔,我都想買個,入面好多格位

响TB買咗個Deuter俾阿仔升小一用, 好輕

男爵府

原帖由 小倩 於 10-9-17 20:55 發表

X = I

唔出得全名呀

等我研究下

男爵府

原帖由 小倩 於 10-9-17 21:00 發表

响TB買咗個Deuter俾阿仔升小一用, 好輕

叻叻媽