自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 21g 於 10-9-17 21:00 發表

等我研究下

唔水研究,我樹有隱形字呀,上返去睇啦

大宅

香港真古怪..而家似乎間間小學都要求家長用電腦做部份習題..不過書包問題,仍然沒人解決..而且好似帶返學校既書本好似一年多過一年..
一本筆記本只是1.xkg左右,而且..對比書本,根本就唔貴.. 就當比返板權費,估計都唔會好多錢..
環保份子唔出來提議??

男爵府

原帖由 BingJing 於 10-9-17 21:30 發表

唔水研究,我樹有隱形字呀,上返去睇啦

上左官網睇,個款好土氣,小學生先肯用,中一肯定唔想用佢

別墅

畀面勳章

原帖由 katie0921 於 10-9-17 19:15 發表
其實個書包有咩問題...我睇相..睇唔明....

係條背帶一邊上下調轉.

❤。◕‿◕我有兩粒小糖果, 每天開心在一起!!!◕‿◕ღ・.。.✿

別墅

畀面勳章

原帖由 abk 於 10-9-17 20:38 發表

你是用信用卡換嗎?
我同事今年換了個ACB Get Set,開學用了兩個星期,一直有個位"吉"手臂,不久發現泵氣位又脫離護脊膠板,後來發現是個書包頂內藏的膠片角位刺出來。她拿了去公司,給她換個新,因為她已經對這款無信心,後來換過 ...

係學校做推廣時買. 佢的員工講野好寸, 話我買時無查清楚, 又無禮貌連cut兩次電話. 你講果個係老闆黎, 重加不知所謂又話會查證又話比番個滿意答覆, 點知足足
兩個星期影都無.
❤。◕‿◕我有兩粒小糖果, 每天開心在一起!!!◕‿◕ღ・.。.✿

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

樓主可以同校方或家教會投訴,佢地會驚校方唔比入校做生意(因為互惠互利,書包價錢勁貴,所以生意額龐大),一定會比到滿意答覆你。

男爵府

我今日至發現亞仔個SXI新書包(即係開學到而家未夠一個月)已經[披口][甩甩地線]...
見到樓主個主題, 都好想去嘈下佢...唉!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 小倩 於 10-9-17 21:00 發表

响TB買咗個Deuter俾阿仔升小一用, 好輕

又靚 又唔洗個個一樣

子爵府

都話買 chiropak 咯。。。。。

珍珠宮

可否比條LINK我, 阿女成日投訴佢個書包重

珍珠宮

醒目開學勳章

邊到有得買?

原帖由 21g 於 10-9-17 20:41 發表
依隻野,係咪外國名牌?點上到位?
osprey,deuter ed戶外背囊,查實都可以做書包

osprey react ,28L,做書包幾好架喎

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

個書包都幾靚仔喎,喺邊度買?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

>>> Deuter 36029

男爵府

今日打左電話去SXI, 投訴個書包用左一個月未夠就[披口], 佢個cs問完係經邊間學校買同埋乜野型號之後, 就叫我拎番去換喇... 仲要我話我冇單喎~~~

所以呢... BK媽咪開的主題真係好有用, 如果唔係, 我未必會諗到有得換囉. 多謝晒!!!

首頁

尾頁

跳至