自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

水晶宮

No, 因為學校唔比

男爵府

No, 吾興:loveliness:

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

家長會最好送自由及空間比老師

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

送乜都假 ,
送少 d 麻煩同投訴 , 我諗老師最 happy

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 wcandtt 於 10-9-18 20:42 發表
No, 因為學校唔比
x2

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔會
但會送比小提琴老師,因為佢真係好用心

王國長老

王國長老

no, 老師家長之間應避免有利益輸送.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩, 咪玩呢家野呀!!! ICAC

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

梗係唔會啦!! 比少 D 麻煩個老師, 就係最大禮物

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

點解要送?

禁止發言

禁止訪問

侯爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔駛呀吓

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

諗都無諗過

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

hk唔興,而且唔得.
聽表姐講:大6要送,否則咩比賽,表演都唔俾你小朋友參加.(淨送月餅老師校長都嫌cheap添,要加果籃,洋酒... ...)

別墅

我見我D同學仔送一個比老師,老師唔收,有人送禮盒裝,老師有收.

男爵府

單單比一個都接受,只係一份心意;但係依個老師....
已經可以告佢不正確收取利益

原帖由 840167 於 10-9-18 22:16 發表
我見我D同學仔送一個比老師,老師唔收,有人送禮盒裝,老師有收.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 洛婷 於 10-9-18 21:06 發表
送乜都假 ,
送少 d 麻煩同投訴 , 我諗老師最 happy

首頁

尾頁

跳至