爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想請教已經係用家的車主:

1) 請問它的操控性能好嗎?

2) 車身的用料是否薄了,故在路面行走時車身入面是否比較嘈?因為係呢度我睇到有人話後坐的坐位嘈到好似坐係街邊咁....

3) 你們出車時,個sales俾左咩野額外的offer?

4) 買保險的全保太約費用?

5) 有無邊個停車場入唔到?

6) so far,有無唔滿意的地方?

7) 其他

謝謝。

禁止訪問

男爵府

我已經係昨日買了。多謝意見。我講到口水乾都係得下面的優惠:

1) 雨檔
2) 泥檔
3) 窗簾
4) 現金/油卷 2,600元
5) 膠墊
6) 出車時30公升油卷
7) 金屬腳踏
8) DVD

我嘗試要他俾霧燈或擾流器,他點都唔肯....我最後放棄左...

我要左Metalic Grey和黑色Interior。車價為268,480.00因為本田做緊Promotion,用呢個價就可以出2.0 Dynamic被的Stepwagon,但就無金屬腳踏和DVD,原本的Dynamic係有的。但家下我都叫他送埋。

原帖由 leanna~ 於 10-9-22 20:59 發表
我family已經係用家,日本水貨,操控性能ok,容易渣,唔覺車入面嘈woo,坐係后面位仲好坐舒適!

複式洋房

最後你自己有無試車,後座嘈唔嘈?

複式洋房

仲有想請問你係上會定一次俾哂? 有無透過sales買保險? 可否pm我邊間分行既sales,因我都想出stepwgn。謝謝!!

男爵府

我發覺出面搵銀行的私人貸款的利息仲平過車會,但如果你搵個sales買會有多少少野送但計落都無著數,保險一樣。我有試車,我全程坐最尾個行,係有點嘈,但可以接受,個sales和我老公都話換左條呔會靜好多,因為它俾條呔係普通野,故後面大聲係因為條呔和路面的接觸所做成。我老公的評語:

1)司機揸得很舒服。
2)易操控
3)車的turning circle細

我的評語:
1)坐得舒服
2)我老公六尺幾鬲,坐最後個行都得。
3)上落方便

原帖由 leungto 於 10-9-24 23:54 發表
仲有想請問你係上會定一次俾哂? 有無透過sales買保險? 可否pm我邊間分行既sales,因我都想出stepwgn。謝謝!!

複式洋房

I also bought a new Stepwgn 2.0 dynamic yesterday. The sales given me the below items free:
1) Rear Spolier
2) Fog Lights
3) 窗簾
4) 雨檔
5) 膠墊

男爵府

請問你係幾時買的?

原帖由 rainbowbaby 於 10-9-26 21:16 發表
I also bought a new Stepwgn 2.0 dynamic yesterday. The sales given me the below items free:
1) Rear Spolier
2) Fog Lights
3) 窗簾
4) 雨檔
5) 膠墊

複式洋房

Hi,

I bought it last Sat.

rainbowbaby

男爵府

你個offer都幾好喎,各有所需。

因為家下做緊promotion的stepwgn的dynamic版有d野係無的:好似:

1)金屬腳踏
2)尾翼
3)霧燈

所以要睇下個sales俾咩野offer你,我就要左錢和油,和其他野。

最近要係每個sales都問下,睇下他們可以俾d比,再比較一下。我自己都係咁。之前有個bk媽咪都介紹左個sales俾我,我打去問,他話只可以俾3000油卷俾我,咩都唔會俾,但幫她買車的媽咪就有霧燈送埋和少少油卷。我認為點都要去格下價,睇下邊個的offer俾得最好。

另外,請問你係邊間shop買的?

原帖由 rainbowbaby 於 10-9-27 11:02 發表
Hi,

I bought it last Sat.

rainbowbaby

複式洋房

I bought in the show room in Kowloon Bay. How about you?

男爵府

我係沙田買的。

原帖由 rainbowbaby 於 10-9-27 15:07 發表
I bought in the show room in Kowloon Bay. How about you?

民房

你個offer真係好好
因為我上星期四沙田買stepwgn dynamic
只送
1.rear spolier
2.雨檔
3.窗廉
個sales昨日同我講加果邊個从鬨單的offer
比我好,就完全照跟,好似人人個offer都吸引,請問你跟邊個sales買。
AB778899

男爵府

我都係星期四簽約買的。我們可能見過呢。

原帖由 samcheungys 於 10-9-27 15:33 發表
你個offer真係好好
只送
2.雨檔
3.窗廉
比我好,就完全照跟,好似人人個offer都吸引,請問你跟邊個sales買。 ...

男爵府

個尾翼要千多元的。

原帖由 samcheungys 於 10-9-27 15:33 發表
你個offer真係好好
只送
2.雨檔
3.窗廉
比我好,就完全照跟,好似人人個offer都吸引,請問你跟邊個sales買。 ...

民房

肯定見過你是否載眼鏡
請你幫吓忙,萬分感謝
AB778899

民房

sales話任何offer比我好,都可从跟足
AB778899

男爵府

無眼鏡的喎...

原帖由 samcheungys 於 10-9-27 15:47 發表
肯定見過你是否載眼鏡
請你幫吓忙,萬分感謝

民房

請問有冇sales名
AB778899

禁止訪問

陪月勳章

首頁

尾頁

跳至