自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

禁止訪問

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 cat_brother 於 10-9-22 11:45 發表
我都唔覺有咩問題喎,人哋唔係得一日時間比你換,冇人叫你最後一刻才換,責任不在於餅店,而係自己。

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

"我係職員一定喺佢地面前一路食住月餅一路望住佢地班戇X"

係第二個網站見到差D笑死.

伯爵府

人地唔洗收工架咩???點解要到deadline先去換呢?早d換唔得既咩?真係好討厭呢d人...我自己都係做零售業...就係成日都有d蠻不講理既人搞到我地冇得收工...喂~賺你少少錢唔代表可以為所欲為架~~~人地都有屋企人,人地都要食飯架...冇得收工真係好慘架!!!有service係o岩,但唔係要下下比d人指住黎鬧囉~拍低片唔係想搞事咁係咩呀???擺上網好威咩???唔該唔好當sales/零售業既人係狗囉~~~真係超超超超超超級討厭!!!!不知所謂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

痴x線!!不知所謂!!香港真係有太太太多人呢d垃圾人!

伯爵府

一班至專無賴

伯爵府

人地落左閘,埋左數,唔係嘛?

自己唔睇住時間去換餅,仲要大聲夾惡話人呃佢,無嘢嘛? 你好聲好氣問人可唔可以換埋,人地換比你就人情,唔換比你都係道理,而且人地都話明天7時後開門, 都可以換比佢哋啦,仲要圍住人,唔比人放工, 講咩你12點都唔使走,有病!

如果你去搭飛機,自已MISS左班機,可唔可以話飛機明知有客未到都唔等埋, 真係衰。 我都好明白你的心情有幾唔開心, 可惜,鬼叫你自已LATE咩? 下次記住唔好咁‘忟’啦!

原帖由 so_999 於 10-9-22 22:15 發表
唔係 woo .. 最後一日取月餅 逾期作廢 , 收遲一D, 比人換埋, 客人都開心D la...

去到餅店門口,仲有人係度都換唔倒,真係好 sad ....

我好明白他感受, 店員只是收遲 1/2 hrs, 都不是很過份 !! ...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

自己遲去重要鬧人 , 最尾重要聽把黑人憎架大6婆係到惡人先告狀 ....

呢班人不可理喻

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原帖由 so_999 於 10-9-22 22:15 發表
唔係 woo .. 最後一日取月餅 逾期作廢 , 收遲一D, 比人換埋, 客人都開心D la...

去到餅店門口,仲有人係度都換唔倒,真係好 sad ....

我好明白他感受, 店員只是收遲 1/2 hrs, 都不是很過份 !! ...

話就話遲半個鐘, 之後又有d 人話點解 20:30 都換到, 我而家 20:35 分來就換唔到, 搞成晚都未搞掂
其實昨天真係換唔到的, 今日打電話去人地客戶服務部講下 (唔駛發難渣果種), 多數都會俾你今日再去換la

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 so_999 於 10-9-22 22:16 發表

我覺得聖安娜D員工好衰 , 咁都唔比人家換!!!

人地唔洗收工嗎?
客人大曬?
成個地球圍住佢轉牙??

伯爵府

我9:00到又要換,哈哈!

根本呢D人就老馮,唔理人幾點收工, 佢就大哂,想幾時換就幾時換。

我肯定呢班人,人哋話收8:00,佢 就8:30到,就算人地延長開放, 佢地都一樣會老馮LATE的!

原帖由 chloepapa 於 10-9-22 22:34 發表

話就話遲半個鐘, 之後又有d 人話點解 20:30 都換到, 我而家 20:35 分來就換唔到, 搞成晚都未搞掂
其實昨天真係換唔到的, 今日打電話去人地客戶服務部講下 (唔駛發難渣果種), 多數都會俾你今日再去換la ...

大宅

我相信好快會有人起影呢條片嘅人嘅底,到時睇吓佢仲會唔會聲大大扮晒魚蝦蟹!

珍珠宮

好媽媽勳章

遲左換野咪好聲好氣d囉....早幾年我都唔知換月餅係早一/兩日就截止的,咁咪好聲咁問下人囉....好多都好好,第二日都有得換,美心仲話,如果間舖有月餅既,都無問題,可以換的....今年有張月餅卷,係舖仔黎,19號就截啦,但琴日都仲有得換...駛乜下下都拍人片放上網丫......打撗黎既都

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

人地夠鐘就收工啦~~ 拎月餅又唔早D去拎.. 仲要咁大聲既.....=3=
人地仲有埋開幾點...收幾點..仲咁惡.....~ 惡就大哂咩.... ~..~

子爵府

原帖由 abercrombie_bbb 於 10-9-22 22:43 發表
我相信好快會有人起影呢條片嘅人嘅底,到時睇吓佢仲會唔會聲大大扮晒魚蝦蟹!

聲大大條 cheap 精無上過鏡, 無得起喎

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 17# tkyy 的文章

"對與錯、是與非、有無責任感、有無良知、有無體諒別人的能力…呢d真係要好好教養我地下一代呀!"
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

首頁
34567...9

尾頁

跳至