自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我又係成日為左老公執垃圾而鬧交
原帖由 worthy 於 10-9-26 23:30 發表

如果老公唔再執垃圾當寶, 我可以說是幸福的.

大宅

^_^ 睇過大家的留言後,感覺真的好好呢~~我都被大家的幸福感染啦~~哈~~我都好幸福~~希望這種幸福一直陪伴住大家~~
知足的人永遠是最幸福!

大宅

回覆 2# appleyuen 的文章

執什麼垃圾?唔係好明~

大宅

我成日都同老公講,嫁左比佢我覺得好幸福,佢會偷笑

只要多D表示比老公知,我相信對感情會維繫得好D

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

記得小時候有人話你咁唔乖,等第時老公黎治你啦!
婚前唔知尼句有幾惡毒, 婚後就知尼句有幾毒...

琥珀宮

原帖由 zhilam820 於 10-9-27 11:26 發表
執什麼垃圾?唔係好明~
我住村屋,成日係條村執埋D我認為冇用既垃圾

琥珀宮

真係咁灰?
原帖由 我想生三個 於 10-9-27 12:22 發表
我覺得嫁到俾我老公係人生最大既懲罰

我上一世一定係殺人放火,無惡不作先有今日既結果....:-(

水晶宮

我自己都吾知,可能景介低.

大宅

人地話幸福唔好成日講呀, 好小氣架!!
我只可以說不愁三餐, 有錢過我手, 有自由度,
同埋..希望c6唔好放工返黎,
搵我同仔女做出氣袋,
我就已經滿足

水晶宮

原帖由 我想生三個 於 10-9-27 12:22 發表
我覺得嫁到俾我老公係人生最大既懲罰

我上一世一定係殺人放火,無惡不作先有今日既結果....:-(

諗你c6其他優點la.

男爵府

如果真係要排,我會咁排:
(最幸福)生左對仔女>>未結婚前>>結婚後未有仔女時

咁其實3個階段都開心既,但結婚後真係有d覺得做女時開心d,不過生完對仔女後就覺得最開心係有左佢地!

洋房

嫁俾呢個男人係我一生人做得最錯既事
but 生左阿仔係我呢世人最大既成就.....

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

婚後好幸福...
懷孕的時候超幸福...
產後初期仲係相當幸福...
囡囡漸漸長大,每次見到到囡囡都覺得自己好幸福,但同老公就多左爭吵...

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 worthy 於 2010-9-26 23:30 發表

如果老公唔再執垃圾當寶, 我可以說是幸福的.

我老公剛剛相反,成日要屋企乾淨,攪到我地"家塗四壁",仲話要買新鞋就要掉一對先好買,我啋佢都傻...

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

c6有時會同我講"你好彩嫁左比我咋, 嫁比第二個你都唔知點算!"

民房

原帖由 kcpak 於 10-9-26 20:20 發表
[非常唔幸福......結婚一開始已經係我惡夢開始
幸好生左兩個我最愛既小朋友,唔係我人生就完啦~

me2

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好幸福.....

做女時- 有爸爸媽媽照顧, 唔駛幫手做家務o既幸福.
結婚時- 給女仔一個家o既幸福.
懷孕時- 十個月的皇后生活...幸福.
現在 - 一家四口, 歡樂每天o既幸福, 我愛家人, 家人愛我~~

p.s 唯一覺得唔幸福o既係從結婚後要做家務做左老公o既萬事得助手, 做左兩個仔o既亞四=.="...................

首頁

尾頁

跳至