自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

有沒有激光矯視可分享

請問你是在那兒做激光矯視?
大概收費如何?
好不好?有沒有後遺証?
我想做,但又怕陣:燶味, 又心大心細.
有沒有過來人可分享一下

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原帖由 vwong 於 10-9-27 17:22 發表
有沒有激光矯視可分享

請問你是在那兒做激光矯視?
大概收費如何?
好不好?有沒有後遺証?
我想做,但又怕陣:燶味, 又心大心細.
有沒有過來人可分享一下 ...

我arm arm個零星期前做完, 響香港激光矯視中心做, 萬八蚊~ 依家睇野超清~

男爵府

我05年做手術,在尖沙咀做,手術費14k,可用信用卡分12期還款。touch wood咁多年來都無乜後遺症,唯一係入戲院睇戲,尤其睇3D時,雙眼會很累。

別墅

我做左年幾,2萬左右,so far so good,係唔夠光的環境睇野有D朦。
我既分享:
http://hk.myblog.yahoo.com/auntiedos-dosfamily/article?mid=52
UncleDOS教育資訊網:
http://edu.uncledos.com/

禁止訪問

別墅

我都係在香港激光矯視中心
18K
做左年半0度近視
超HAPPY

大宅

請問我近視得2百幾度, 但散光都有2百幾度, 可以改善嗎 !!!

原帖由 victoria2007 於 10-9-28 16:30 發表
18K
做左年半0度近視
超HAPPY

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問有冇信用咭分期呀 ???我依家都諗緊想做呀.
正搜集資料邊間安全 d !!
原帖由 victoria2007 於 10-9-28 16:30 發表
18K
做左年半0度近視
超HAPPY

侯爵府

原帖由 bblovers8 於 10-9-28 15:06 發表
我都做左激光,用左2萬1,我覺得效果都唔錯,不過都系燈光不足的情況下睇野會無咁清,不過系可以接受的!如果想做的朋友,我以過來人身份都建議大家做,因為方便好好好多!但系要有睇野唔系完全清曬既心理準備 ...

我都係好似你咁, 唔夠光既地方睇嘢唔係咁清!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 pfwongella 於 10-9-28 17:10 發表
請問我近視得2百幾度, 但散光都有2百幾度, 可以改善嗎 !!!

要睇你眼角膜夠唔夠厚, 我同你差唔多都做到~
驗o個陣話我眼角膜薄, 不過好彩度數唔深, 所以都做到~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 christinefh 於 10-9-28 18:48 發表
請問有冇信用咭分期呀 ???我依家都諗緊想做呀.
正搜集資料邊間安全 d !!

有ga, 最長可以分24個月~

別墅

應該可以,不過你可以先去聽個講座,佢會講解有關情況你知
另外,如果你想會的話,可以驗眼$500,如果你真的適合做可以在手術費中扣
另外仲有分期的
原帖由 pfwongella 於 10-9-28 17:10 發表

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我未做之前都有成二百幾度散光, 不過近視深過你, 成八百度. 三年前做, 唔駛一萬蚊, 分左廿四期俾. 做完兩隻眼都係幾拾度左右, 一直keep到依家都冇深過. 不過就真係唔夠光會有dd矇. 例如入左d好有情調既餐廳就會矇矇地囉. 不過都可以接受. 好後悔唔早d做.
Latte, 又名臭TE或臭喵

大宅

好媽媽勳章

原帖由 veronna 於 10-9-29 14:07 發表

我未做之前都有成二百幾度散光, 不過近視深過你, 成八百度. 三年前做, 唔駛一萬蚊, 分左廿四期俾. 做完兩隻眼都係幾拾度左右, 一直keep到依家都冇深過. 不過就真係唔夠光會有dd矇. 例如入左d好有情調既餐廳就會矇 ...
咁平既, 那裡做? 我c6都想做, thanks

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 TaTa83 於 28/9/2010 09:51 發表

我arm arm個零星期前做完, 響香港激光矯視中心做, 萬八蚊~ 依家睇野超清~

我同妳一樣,都係做左個幾星期,做完真係好清,都幾滿意,但我係mk2人同行價錢$9800十$150藥水十$500驗眼~~ 問過早我一個星期做左嫁兩個網朋,佢地一做完第2日,即打電話去問, 佢地都話滿意,我先放心去做~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 jo2901chan 於 10-9-29 16:12 發表

我同妳一樣,都係做左個幾星期,做完真係好清,都幾滿意,但我係mk2人同行價錢$9800十$150藥水十$500驗眼~~ 問過早我一個星期做左嫁兩個網朋,佢地一做完第2日,即打電話去問, 佢地都話滿意,我先放心去做 ...

我當初淨係比較養和同香港激光矯視中心ja, 後尾原來我身邊有兩個朋友+朋友ge朋友都o係響香港激光矯視中心搵同一個醫生做,我至放心去ja~

大宅

我想問做完激光矯視, 會唔會有怕光的情況?

男爵府

tata 83 , bbovers8, & everybody,

Can you tell me your dr 's name ?
He is dr. wu ???
I am not searching information.

Thanks

首頁

尾頁

跳至