婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

佢剛同我做完牙骨瘤手術,佢個人就幾NICE,有求必應,技術我就唔知好唔好,我都係做手術先睇過佢幾次,跟進幾好,手術都成功暫時無咩大問題.
原帖由 peggyyau 於 10-9-29 15:41 發表
鄒德根 口腔頜面外科專科醫生好嗎?

禁止訪問

子爵府

因為我唔知做呢個手術會唔會令到我既面腫又瘀,因為做完時面有瘀腫,我諗係口腔入面做點解會面都瘀埋,可能係大牙位太入,做時要撐住所以瘀腫,但如果第二個做係咪唔會呢,就唔清楚.所以佢技術好唔好就唔肯定.但如果你搵佢做,你PM我.有些野想提提你.關於麻醉師.
原帖由 peggyyau 於 10-9-30 19:56 發表

為什麼不知道他的技術好唔好?

禁止訪問

子爵府

我在養和做,我自己上網搵,當時好急要即做,問過仁安,同中環既,都無期,所以博下,睇左兩次再照多次X-RAY清楚就決定做.
原帖由 peggyyau 於 10-9-30 21:49 發表

妳在那間醫院做的? 妳是不是朋友介紹鄒醫生給妳的? Please check pm.

子爵府

請問可唔可以講每次到鄒醫生那裡檢查/覆診和手術費大約多少錢呢? 他的收費算唔算貴? thanks!

原帖由 pollybell 於 10-9-30 22:58 發表
我在養和做,我自己上網搵,當時好急要即做,問過仁安,同中環既,都無期,所以博下,睇左兩次再照多次X-RAY清楚就決定做.

禁止訪問

子爵府

第一次睇1,000,之後覆診全部都500.有時無收錢.有時我覺得有問題打俾佢,佢就叫我返去俾佢望下,兩次都無收錢.我個手術佢收20,000.醫院其他雜費另計.
原帖由 winnieyiu 於 10-10-4 23:32 發表
請問可唔可以講每次到鄒醫生那裡檢查/覆診和手術費大約多少錢呢? 他的收費算唔算貴? thanks!

子爵府

唔該晒, pollybell!

原帖由 pollybell 於 10-10-5 12:20 發表
第一次睇1,000,之後覆診全部都500.有時無收錢.有時我覺得有問題打俾佢,佢就叫我返去俾佢望下,兩次都無收錢.我個手術佢收20,000.醫院其他雜費另計.

子爵府

唔該晒, peggyyau!

原帖由 peggyyau 於 10-10-5 11:02 發表
檢查:HK$800-1000.

複式洋房

佢係好好人的基督徒醫生. 我媽媽睇佢, 係另一位醫生介紹. 因為我哋經濟所限, 佢就收平好多添. 我媽只係剝牙, 但係要界開見牙骨...

佢之前係醫院啲顧問醫生. 都算係大醫生喇啩....

首頁

尾頁

跳至