潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

訂:中國製之日韓服

如題

大宅

Re: 有無興趣訂中國製之日韓服飾呀?

很有興趣但現在穿不上喎

大宅

Re: 有無興趣訂中國製之日韓服飾呀?

我有興趣,請收pm!

別墅

Re: 訂中國製之日韓服飾呀?

請pm我有關資料,thanks!

等待驗證會員

my-angel, 請檢查信息!

大宅

keheul,

請收PM!! thanks!!
我既心肝寶貝Arno係2002年3月16日出世架!!請多多指教!!! 生氣是拿別人做錯的事來懲罰自己! 人的價值,在遭受誘惑的一瞬間被決定! 愛的力量大到可以使人忘記一切,卻又小到連一粒嫉妒的沙石也不能容納! 世上最累人的事...莫過於虛偽的過日子! 快樂不是因為擁有的多,而是計較的少! 如你想要擁有完美無暇的友誼,可能一輩子找不到朋友! 你不能左右天氣,但你能轉變你的心情! 用最少的悔恨面對過去;用最少的浪費面對現在;用最多的夢面對未來

等待驗證會員

HINHINMA/YENCHAN/羊咩囝:

我要等埋其他媽咪覆實我先可以CHECK實D貨同落單(一夠廿件我就會訂),我會趕緊在六月尾七月頭交貨俾各位靚太,希望大家唔好介意點解咁耐!

至於錢方面,待正式CHECK實有貨之後,我會正式通知大家入錢落我戶口,至於運費方面則要待寄出後先知道. 至於交貨地點暫定在觀塘沿線MTR/荃灣沿線MTR.

麻煩各位靚靚請PM你的電郵地址及手提作日後通訊!

<希望大家合作愉快的同時,還要講一個"信"字,唔好影響大家>

禁止訪問

複式洋房

Hi
我有興趣請問什樣訂 請 PM 給我訂購方法
Thank You
我叫Osman!! 16/9出生,就快1歲啦!! 我係十分之頑皮...

男爵府

keheul

係咪會員價嘅半價, 跟住再加郵費呀?

I want to order too. Please check PM. Thanks.

等待驗證會員

各位靚靚,

根據網站交易條款如下:-
一 批發總數20件起批,不限款式,可混拿!
二 批發價爲網站會員價的5折。皮草大衣爲6折;
特價商品除外,運費自理!

訂購方法:- PM我

截數日期: 23/6/05
交貨日期: 30/6/05 或 4/7/05 (暫定)

請大家填寫code no/商品名稱/尺碼/顏色/價錢/數量/金額
(註意: 一旦夠廿件就訂,因為我怕應用不來,敬請原諒!)

俾你地個電郵同手提我喎!

貨價+銀行滙款+運費+交通費/郵寄掛號 (分貨)

等待驗證會員

My-angel,

1)批發價是網站會員價的5折,我不是vip,所以我不享有此價錢優惠.
2)另外特價貨品是無折扣的,大家請留意啊!

禁止訪問

等待驗證會員

Pls Detete (夠數)

各位靚靚,

HinHinMa & YENCHAN - Please give me yr. email address and yr. mobile phone no.

我已經收到你們的order,短期內(1-2日)會process,因為已經夠廿件了!
重複運費要寄出貨品後先知有幾重啊!

大宅

Hi!keheul,

Pls Check pm

好心急呀!! 唔該晒你呀!!

keheul 寫道:
各位靚靚,

HinHinMa & YENCHAN - Please give me yr. email address and yr. mobile phone no.

我已經收到你們的order,短期內(1-2日)會process,因為已經夠廿件了!
重複運費要寄出貨品後先知有幾重啊!
我既心肝寶貝Arno係2002年3月16日出世架!!請多多指教!!! 生氣是拿別人做錯的事來懲罰自己! 人的價值,在遭受誘惑的一瞬間被決定! 愛的力量大到可以使人忘記一切,卻又小到連一粒嫉妒的沙石也不能容納! 世上最累人的事...莫過於虛偽的過日子! 快樂不是因為擁有的多,而是計較的少! 如你想要擁有完美無暇的友誼,可能一輩子找不到朋友! 你不能左右天氣,但你能轉變你的心情! 用最少的悔恨面對過去;用最少的浪費面對現在;用最多的夢面對未來

複式洋房

hi
我有小小嘢想請教你
請問你可唔可以教我訂購衣服批發方法,
因為我們一班朋友想訂
右唔想麻煩你,你可唔可以教我
唔該你, 如果你有時間可以E-Mail 訂購方法給我
E-Mail Add : [email protected]
我叫Osman!! 16/9出生,就快1歲啦!! 我係十分之頑皮...

等待驗證會員

我都是新手一名,第一次訂的.

等待驗證會員

我已經下單了,等佢地覆我有無現貨同多少錢!
一有消息再向大家公佈(email)呀!

別墅

keheul,
我有興趣請問什樣訂 請 PM 給我訂購方法
Thank You!

等待驗證會員

Duck,
你想訂就pm我喇!
最好今日覆到我, 因為我已落單!

首頁

尾頁

跳至