跳至

首頁
23456...8

尾頁

別墅

我嚟報到 第二胎喇
大女arm arm 3歲
呢個預產期係04/06呀
我呢個星期一照左 但淨係睇到胎囊咋

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 RCBB117 於 10-10-14 11:55 發表
原來6月媽咪好多都係第二胎喎!

我都覺
我有兩隻大小魔怪""

複式洋房

我都係第二胎呀!!! 而家個仔18個月… arm arm Sunday CHECK咗棒棒, 再睇醫生CONFIRM… 我都係係返St. Teresa 生… 不過醫生話醫院好full… 5月預產期個d … 都係得返一半位咋!!! 我諗我6月都有位嘅!!!! 真係唔快唔得!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 cel615 於 10-10-14 12:38 發表
我都係第二胎呀!!! 而家個仔18個月… arm arm Sunday CHECK咗棒棒, 再睇醫生CONFIRM… 我都係係返St. Teresa 生… 不過醫生話醫院好full… 5月預產期個d … 都係得返一半位咋!!! 我諗我6月都有位嘅!!!! 真係唔快唔得 ...

恭喜

我有兩隻大小魔怪""

大宅

畀面勳章

如果你個醫生一直都係在 st. teresa 掛單的話, 佢點都幫你reserve的, 我大囝都係呢間出世的
原帖由 cel615 於 10-10-14 12:38 發表
我都係第二胎呀!!! 而家個仔18個月… arm arm Sunday CHECK咗棒棒, 再睇醫生CONFIRM… 我都係係返St. Teresa 生… 不過醫生話醫院好full… 5月預產期個d … 都係得返一半位咋!!! 我諗我6月都有位嘅!!!! 真係唔快唔得 ...

男爵府

我都係2011/6月媽媽,我個女26個月大,都係時候生第2個喇,我打算起屯門生,因為囡囡都係起屯門順產,我又唔係痛好耐喎,整個生產過程只係用咗4小時,由陣痛到生...醫生仲話我度數開得好快,希望今胎都係咁啦....

大宅

各位好!
我都係2011/6月媽媽,我仔仔而家16個月大,所以計劃生第2個喇,希望係囡囡.我打算起QE生.

別墅

我都係第二胎,囝囝4歲8個月了,所以我都好急要第二胎,加上我係有少少神婆,囝囝肖狗,特登生隻肖兔,狗同兔夾吖嘛,

珍珠宮

好媽媽勳章

真係好多第2胎~
我有兩隻大小魔怪""

別墅

係呀! 係呀!

別墅

今胎我又冇上一胎咁口痕喎... 但係就攰左好多... 真係成日個眼皮都好想合埋咁...

大宅

醒目開學勳章

me too, I'm girl is almost 19 moths, but I'm not in HK.
If a child lives with encouragement, he learns confidence. If a child lives with praise, he learns to appreciate. If a child lives with approval, he learns to like himself. If a child lives with acceptance and friendship, he learns to find love in the world.

複式洋房

I have a 2 1/2 years old daughter. I live in USA. Just confirmed pregnant last week. Waiting for the ultrasound on next Monday.

大宅

好媽媽勳章

真係好多第2胎啊. 大家一起努力啦!

大宅

各位好,
我又嚟報到先,我係尋日自己check仲咗,今晚會去睇醫生confirm,我第一胎係囝,所以自私啲今次想生個囡,第一胎係0801BB,今次應該都係會去返東區醫院生

複式洋房

原帖由 sugarhungtse 於 10-10-14 17:48 發表
我都係第二胎,囝囝4歲8個月了,所以我都好急要第二胎,加上我係有少少神婆,囝囝肖狗,特登生隻肖兔,狗同兔夾吖嘛,

我又系喎,囝囝肖狗,今次生肖兔!!!不過我又冇特登夾...hehehe!!
請教一下...肖兔同咩生肖會夾架?我老公都系肖兔架!

複式洋房

原帖由 pookybear 於 10-10-14 09:08 發表
我有同佢講,但佢應該唔明, 佢得16個月大.

你有冇俾過你大肚時d相佢睇?照超聲波時帶佢見吓bb,佢都會容易d明白.

複式洋房

都可以試吓!
不過要30號先有得見e生...

珍珠宮

原帖由 wywlee 於 10-10-14 18:50 發表
今胎我又冇上一胎咁口痕喎... 但係就攰左好多... 真係成日個眼皮都好想合埋咁...

我都係,醫生話年紀大,體力係差啲架!

禁止訪問

首頁
23456...8

尾頁

跳至