跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都有興趣join呀!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

當然滿意拉, 期待.....期待!

原帖由 dorajoyce 於 10-10-14 16:52 發表
我可以攪之前0906 FUN FUN FUN PARTY 你地滿意?
不過今次攪X'mas party 我諗吾會揾到咁多 sponsor,

我有d 提議

可以主力玩遊戲, 叫到会同租d 岩佢地玩既玩具....
可以係會所搞

如在hotel的話會貴d 同at least 15 ...

複式洋房

我都有興趣join呀!:lol :lol :lol

複式洋房

好呀, 我又join, 我都可以幫手架..

大宅

超級滿意....我附近有個社區會堂...都幾大的, 要不要幫你問問

原帖由 dorajoyce 於 10-10-14 16:52 發表
我可以攪之前0906 FUN FUN FUN PARTY 你地滿意?
不過今次攪X'mas party 我諗吾會揾到咁多 sponsor,

我有d 提議

可以主力玩遊戲, 叫到会同租d 岩佢地玩既玩具....
可以係會所搞

如在hotel的話會貴d 同at least 15 ...

大宅

各位0906mama, 如果係銅鑼灣大坑搞 (即係維園附近), 你地意下如下? 因為好多場地都 full!

大宅

哎呀...我都唔識...大家幫下手一齊搞...好唔好?

原帖由 py84ko 於 10-10-8 18:11 發表
A.Lam 媽咪, 不如你做搞手啦!

大宅

我可以聯絡上次我上次找到的一個sponsor - 雖然是cheap野,哈哈。

大宅

回覆 1# stepyau 的文章

Step : 好呀...好呀...不過今次主要都係想租玩具比小朋友玩

複式洋房

stepyau :
我剛剛睇左 x'mas party 通知場地和家庭人數, 只可以容納 25個家庭, 我和你是排名在 no.44 & 45 , 相信都無得 jion, 不如我地再另攪一個 x'mas party 呀!
等其他0906mama 都可能玩下, 你話好唔好,
我可以盡量幫手, (因為要返工)

原帖由 stepyau 於 10-10-15 18:04 發表
我可以聯絡上次我上次找到的一個sponsor - 雖然是cheap野,哈哈。

大宅

我都join

洋房

I want to join too!

複式洋房

預我啦!

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我都想join,

原帖由 tychu97 於 10-10-23 12:45 發表
stepyau :
我剛剛睇左 x'mas party 通知場地和家庭人數, 只可以容納 25個家庭, 我和你是排名在 no.44 & 45 , 相信都無得 jion, 不如我地再另攪一個 x'mas party 呀!
等其他0906mama 都可能玩下, 你話好唔好,
我可 ...

複式洋房

我又join

大宅

唔好意思...最近忙了連上 BK 的時間都小了, 我見到好多0906MAMA 都想一齊出來 慶祝X'MAS, 真係好開心...但因為 X'MAS 的檔期都好 FULL, 我早排問了很多很多的酒店/酒樓...都回覆已 FULL

我暫時找到 "中華游樂會" 的禮堂, 是在銅鑼灣中央圖書館附近, 日期係 12/12 (星期日), 其實佢地都好遲先覆我場地資料, 但人數唔可以容納 100位家庭, 大約 60-70位家庭左右, 場地係一個禮堂的(好似我地讀中學個種), 你地覺得點呀? 有冇興趣呢?

其實有位MAMA 都已經準備安排 25家庭去 0906 FUNFUN X'MAS PARTY, 哈哈 (真係超 THKS, 因為佢好有心, 又要返工, 又要做搞手, 我都要多謝佢幫手搵場地)

ANYWAY, 你地比下意見!

大宅

以下呢個係 "中華游樂會" 給我的 MEMU, 食物都係普通一點...你地覺得點呀?????

粟米忌廉湯/羅宋湯
菠蘿腸仔串
什果薯仔沙律
迷你三文治(吞拿魚、沙律醬雞肉、芝士火腿)
串燒沙爹(牛肉、豬肉、雞肉)
芝士焗肉醬意粉
炸雞寶薯條
豉油皇雞中亦
香煎龍利柳配粟米汁
芝士焗西蘭花
西式炒飯

甜品
啫喱糖
雪糕杯
芒果布甸

飲品
汽水及果汁先生

大宅

都無所謂啦...幾多錢?
原帖由 thousandbear 於 10-10-27 02:15 發表
以下呢個係 "中華游樂會" 給我的 MEMU, 食物都係普通一點...你地覺得點呀?????

粟米忌廉湯/羅宋湯
菠蘿腸仔串
什果薯仔沙律
迷你三文治(吞拿魚、沙律醬雞肉、芝士火腿)
串燒沙爹(牛肉、豬肉、雞肉)
芝士焗肉醬意粉
...

複式洋房

thousandbear :
你離個場地ok 喎, 可以容納多d 0906家庭, 大家可以一齊玩有氣芬d ,開心d ,幾時要落實場地? 時間都好緊迫, 如果離邊要報名, 就要快D做個報名表啦!(計下有幾多人JOIN ) 每人/家庭收費是多少 $$$?
我睇過另一邊 x'mas party報左名 ga家庭有60~70個, 只可以25個家庭join, 但好多mama重未打 ok 回覆, 都唔知有無自己份?
係咪要計左幾多人數先知道收費呢?
e + 係咩要做個報名區呢?

原帖由 thousandbear 於 10-10-27 01:54 發表
唔好意思...最近忙了連上 BK 的時間都小了, 我見到好多0906MAMA 都想一齊出來 慶祝X'MAS, 真係好開心...但因為 X'MAS 的檔期都好 FULL, 我早排問了很多很多的酒店/酒樓...都回覆已 FULL

我暫時找到 "中華游樂會" ...

複式洋房

thousandbear:
"中華游樂會" 夠大可以容納70個家庭的話,
fun fun x'max party 報名區都有 70個家庭報左名, 或者可以 join 埋一齊都得 woo~
但係你要確定場地,日期,時間及收費, 公報出來比大家知, 我覺得x'mas 係普天同慶 ga 日子,0906mama 都想一大班出來一齊玩 ga~

你試下同funfun x'mas party mama 攪手傾下啦!
等你好消息^^

首頁

尾頁

跳至