親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

早日去旅行社book澳門11月3日兩夜. 上到去問有乜優惠, 佢介紹埋d垃圾比我, 一係就去過好多次. 跟住就自己揀啦, 呢間冇, 果間冇. 往日呢個時候我會起身走人. 但係過幾日我都唔得閒, 知道c6又好似好想去咁, 就揀咗間3, 4星. 但係價錢重貴過威尼斯人. 又唔包船, 早餐, 乜都冇. 唔知做乜鬼咁豪, book咗同買咗船飛. 埋單4xxx.

返去上網睇下間嘢有乜設施啦, 一睇, 原來做緊個promotion, 價錢比旅行社平成一千, 仲有埋早餐, 果籃... 中招啦......

當時好鬼嬲, 使唔使食水咁深呀?? 間嘢真係店如其名, 麻麻地. 好, 就豪一次比你, 知你真面目, 以後唔使旨意我幫襯囉!

各位靚媽, 買package前一定要上網夾價呀. 其實諗落根本唔需要agent, 上網同信用卡買咪得囉....

大宅

請問邊到book package平D? 我11月中去玩2日.. Thanks!

複式洋房

真係好犀利! 咁我都比佢賺唔少.

子爵府

大廚勳章

原帖由 Elmo_baby 於 10-10-5 18:48 發表
請問邊到book package平D? 我11月中去玩2日.. Thanks!

我book左11月21-22日package2日1夜, HK$888+40 (tax) 一位, 包hardrock hotel一晚, 來回船飛, 同埋HK$380水舞間門票+HK$300意賞錢, 真係好抵, 不過而家已經冇咁平, 要9xx喇~

我係經呢道訂既: http://www.hotel002.com/index.asp

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

你個package真係好抵呀, 我都想睇水舞間.

原帖由 超儀烽藍 於 10-10-5 20:05 發表

我book左11月21-22日package2日1夜, HK$888+40 (tax) 一位, 包hardrock hotel一晚, 來回船飛, 同埋HK$380水舞間門票+HK$300意賞錢, 真係好抵, 不過而家已經冇咁平, 要9xx喇~

我係經呢道訂既: http://www.hotel002 ...

大宅

好媽媽勳章

你個 package 好抵呀!

我就好傷.
最衰c6話唔睇水舞間, , 唔去氹仔啦.

大宅

好媽媽勳章

唔睇唔比較重好, 一睇即噴血!!

大宅

澳門可以完全放棄過夜的念頭, D 酒店貴過香港!

係要去輸錢進貢俾賭場, 就過拱北住唄.
食左佢, 對自己好 D 唔好!

++++++++++

大宅

拱pei 有咩Hotel??

原帖由 side1side 於 10-10-6 18:53 發表

++++++++++

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原帖由 side1side 於 10-10-6 18:53 發表

++++++++++

我地呢d家庭客, 又大又細咁過關好辛苦架. 試過去珠海住啦, 又唔去得按摩揼骨, 淨係食同行個商場囉. 都冇嘢啱細路. 我都係唔鐘意喺大陸活動. 唔過夜又好似來去怱怱, 搭完船都未wang完又搭. 過夜都係諗住hea同試下住唔同酒店, 食下buffet咁啫. 賭錢, 細路擺去邊? childcare? 我信唔過. 一個人我又唔敢去赌埸, 感覺好雜. 如果同c6一齊入, 就會玩一陣老虎機.

伯爵府

原帖由 超儀烽藍 於 10-10-5 20:05 發表

我係經呢道訂既: http://www.hotel002 ...

昨天(8/10)問11月既星期六日套票, 佢同我講只有27-28/11, 因之前個表演團放假??????而且個價$1588/位+$40

子爵府

大廚勳章

原帖由 登!登!登! 於 10-10-8 11:52 發表

昨天(8/10)問11月既星期六日套票, 佢同我講只有27-28/11, 因之前個表演團放假??????而且個價$1588/位+$40

11月1-20日係冇得睇水舞間, 我book既package係21-22日, 21號晚8:00pm睇水舞間, 而且我係9月尾已經買到package, 我朋友遲我一日問Agent都已經full左, 跟住再出既package已經冇$888+40咁平喇~~

你想book既package係星期六同日, 梗係貴好多啦, 我朋友book左12月19-20日既package, 都係$998+40咋~~

大宅

好媽媽勳章

聖誕節好快到喇! 相信各位又周圍搵package. 我發現太多數澳門酒店都有online booking, 好方便, 唔駛經agent比佢食價, 又即時confirm.

再post嘅原因係我上次真係好嬲!

我試過搵果間酒店, 問佢可唔可以比返d優惠我, 如果有free 早餐甚至只係late checkout, free newspaper 都順下氣吖. (我試過外國香格理拉係得架)點知覆返嚟咩都唔比, 都唔知點做cs.:;pppp: 去到果間死嘢仲裝修, 成日有鑽聲!

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

油麻地旅遊係咪應該幾老實??

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至