跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原帖由 seasames 於 10-10-11 01:04 發表
我係全職媽媽, 呢個係第一個B~~
我住係尚德個面~

宜家我同你最近了,我都系住尚德,7月頭生左個囡囡,都系第一胎。

男爵府

我刀係住調景嶺!

複式洋房

我都係住調景嶺呀

大宅

原帖由 liqinmei 於 10-12-2 20:09 發表

宜家我同你最近了,我都系住尚德,7月頭生左個囡囡,都系第一胎。

我都算係7月頭生, 都係bb女~~~

31week <1.37Kg>     34week <正常>
36week < 2.174kg偏細> 37week<正常>
37week4days <2.8Kg合格>

複式洋房

回覆 13# 28CAKE 的文章

你好,我都住將中,第二胎,本來都係7月媽,不過囡囡早咗出世,咁啱入番呢個討論區,又可以識吓啲鄰居,多多指教。

別墅

我住領都...全職媽咪

禁止訪問

複式洋房

岑醫生幾好呀,我全家都睇佢,好細心。上次我病咗,佢開藥都記得我係餵人奶,所以我都幾信佢。

複式洋房

我都係7月媽媽, 我住Po Lam, 有個27月大b, 同埋5個月細b.

我細b就睇開兒科- Dr Leung in Metro Plaza III. 佢都咳左成個月都有, 睇左好多次醫生食左好多藥都未好..唔知點算..咪上網搵下資料囉...甘q就經過留下言啦~~

大宅

我都係梁醫生,她好细心~

複式洋房

我相信佢的專業, 對佢都好有信心...不過有時都會比佢"吉" 下...唔係好明佢講麥架!!又唔知點問佢..

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原帖由 seasames 於 10-12-3 12:46 發表

我都算係7月頭生, 都係bb女~~~

我囡囡7月7號出世咖~~O(∩_∩)O~有冇打算過多年零生多個呀?

別墅

我之前都係住將軍澳君傲灣架,但最近搬左去北角,我都仲好掛住將軍澳呀,因為覺得將軍澳區d配套好d,如果你地將軍澳區攪聚會,可否預埋我呀?
不如攪個半歲party呀,地方可訂你地d會所宴會廳,咁就唔使搵餐廳啦

禁止訪問

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

民房

I want to join gathering as well

首頁

尾頁

跳至