自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有乜玩,佢個大食會菜單ok嗎?
我怕佢d食物會凍晒.

子爵府

環保接龍勳章

原帖由 Fatrix 於 10-10-12 12:17 發表
我怕佢d食物會凍晒.

都ok既,我自己就覺得點都好過"大x荔枝園",大x又污糟,又無野玩, 人又多

別墅

好媽媽勳章

原帖由 Fatrix 於 10-10-12 12:17 發表
我怕佢d食物會凍晒.

我個仔今年旅行都係去呢度喎!!!
但我覺得好貴呢!!

男爵府

有得餵羊咩,松鼠,小白兔,有車車玩,25蚊20分鐘,可以帶kite去放,果到有勁大片草地,有跳彈床,之前可以摘菜,摘士多啤利同蕃茄,但我10月1日去到好失望,咩都無,細問下農夫叔叔,佢話因早前落得太多雨,d野死晒,泥土種不到野,果日去見到農夫叔叔同姨姨努力翻過晒d泥土重新種過

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

等待驗證會員

之前好似聽過
幾好玩的

大宅

thanks everyone.

佢個大食會菜單ok嗎?

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 babycoming 於 10-10-12 12:46 發表
有得餵羊咩,松鼠,小白兔,有車車玩,25蚊20分鐘,可以帶kite去放,果到有勁大片草地,有跳彈床,之前可以摘菜,摘士多啤利同蕃茄,但我10月1日去到好失望,咩都無,細問下農夫叔叔,佢話因早前落得太多雨,d野死晒,泥土種不到野, ...

我星期日先去完 BBQ ,
kite 入面都有得買 , 30 蚊隻 , 跳彈床要比錢 ,
今期種咗蕃薯 , 掘咗出嚟要買 , 12 蚊一斤 ,
仲有得整小手工 , 好似沙樽、顏色畫.......
我女玩得好開心 !!!

水晶宮

入到去村口有間屋個門口外牆係對眼睛 ,

之前千奇百趣介紹過 , 都幾得意 ,

你地可以留意下 :D

侯爵府

好媽媽勳章

咁正~~

我囡間幼稚園又去食海鮮餐!!
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

lee 個天氣最正

男爵府

原帖由 AgnesMok 於 10-10-12 12:31 發表

都ok既,我自己就覺得點都好過"大x荔枝園",大x又污糟,又無野玩, 人又多

oh no...my son KG go to this lychee garden ar...
no good ga??? it cost @$100 adult/child same price tim ar...

wht should i prepare??

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bbq食物ok架, 有個大草地放風箏, 又有得餵白兔, 又可自費跳吹氣彈床, 小朋友會玩得好開心的; 佢嗰度有菜田, 可以即割即買, 真係好值得買, 上次買咗斤幾菜, 返去煮嚟食, 真係好甜好好味, 未食過咁好食嘅菜, 後悔買得少添呀
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 siulai 於 10-10-13 09:07 發表

oh no...my son KG go to this lychee garden ar...
no good ga??? it cost @$100 adult/child same price tim ar...

wht should i prepare??

我個女都去呢度旅行呀, 不過收$50一個人jar

大宅

自費跳吹氣彈床== 請問幾錢,玩幾耐.

長期係室外,又露天,個彈床會唔會好dirty. 細b玩ok嗎
?

大宅

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

唔記得幾多錢, 不過我就係見個彈床幾污遭下, 我都無俾小朋友玩!

原帖由 Fatrix 於 10-10-13 14:17 發表

長期係室外,又露天,個彈床會唔會好dirty. 細b玩ok嗎
?

水晶宮

原帖由 3BBs 於 10-10-13 14:26 發表
唔記得幾多錢, 不過我就係見個彈床幾污遭下, 我都無俾小朋友玩!

係呀 , 同埋亞女都大個 , 所以冇玩

水晶宮

原帖由 3BBs 於 10-10-13 14:26 發表

係呀 , 同埋亞女都大個 , 所以冇玩

水晶宮

原帖由 Fatrix 於 10-10-13 14:17 發表

?

會呀 , 太細可能唔係咁好

男爵府

原帖由 l_wingwing 於 10-10-13 10:04 發表

我個女都去呢度旅行呀, 不過收$50一個人jar

so big difference ar....
its a double from ur KG ar...hve u been there aldy??anything to prepare??

大宅

原帖由 sandy2008 於 10-10-13 05:44 發表
咁正~~

我囡間幼稚園又去食海鮮餐!!

咦! 我個仔又係海鮮餐wor, 係咪$98? 會唔會係同學仔呀? 你小朋友讀邊間呀?

首頁

尾頁

跳至