在職全職

跳至

首頁
12345...30

尾頁

大宅

BK Milk勳章

i live in po lam , my son 2 yrs old

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 CIB 於 10-11-30 14:34 發表

系5系打錯著呀 ...

冇打錯~
1004 =10年04月 [/quote]

哦!!來是這樣

大宅

hello , 我住宝林,我有两個仔仔,大仔六歲細仔ニ歲

別墅

hello! i live in metro city, my son is 14 mth

複式洋房

將軍澳媽咪們有冇諗住搞下gathering, 識多d朋友仔咁呀?!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 Manman_2211 於 10-12-2 17:45 發表
將軍澳媽咪們有冇諗住搞下gathering, 識多d朋友仔咁呀?!

係咪你做搞手

初相識...約下去飲茶都幾好丫...公眾地方..唔怕比人呃....大家有得食有得傾計...人多夾錢飲茶又唔貴

複式洋房

我做又點話姐~~ 最緊要大家肯出黎架姐~
如果係既話, 下星期二, 12月7日大家o唔ok呀? 我報左名先: (之前book左地方再pm各位)
1. manman_2211
2.

珊瑚宮

原帖由 Manman_2211 於 10-12-3 17:36 發表
我做又點話姐~~ 最緊要大家肯出黎架姐~
如果係既話, 下星期二, 12月7日大家o唔ok呀? 我報左名先: (之前book左地方再pm各位)
1. manman_2211
2.

2,4我都唔得丫..我要返學校做義工姨姨

複式洋房

咁黎緊個星期三呢?
原帖由 月希 於 10-12-4 16:25 發表

2,4我都唔得丫..我要返學校做義工姨姨

珊瑚宮

原帖由 Manman_2211 於 10-12-4 17:11 發表
咁黎緊個星期三呢?

monday得唔得呢?
wed我要問下老公先..
因為差唔多日子..老公出完trip返黎 佢返黎..我就冇自由
個個week都等佢出trip呢

大宅

好嘢!有gathering~
如果時間啱我都join~

複式洋房

咁姐係聽日架啦啵? 仲有冇邊位TKO MAMA OK 架? 得我地2個咋? 如果係我夜少少PM你啦~~:)

珊瑚宮

原帖由 Manman_2211 於 10-12-5 11:23 發表
咁姐係聽日架啦啵? 仲有冇邊位TKO MAMA OK 架? 得我地2個咋? 如果係我夜少少PM你啦~~:)

明天我都ok既...再唔係其實飲早茶都得架 送完返學去飲茶...

不過...未收到pm..我瞓囉..

或者等約多幾個先...(我都唔mind 得2,3個人)

複式洋房

Sorry呀, 我就係諗住等夜d睇下有冇多d人join, 點知反應都係冷淡.. 如果係既我下午tea都ok架, pm左我contact比你啦~:)
原帖由 月希 於 10-12-5 23:22 發表

明天我都ok既...再唔係其實飲早茶都得架 送完返學去飲茶...

不過...未收到pm..我瞓囉..

或者等約多幾個先...(我都唔mind 得2,3個人)

珊瑚宮

原帖由 Manman_2211 於 10-12-6 10:11 發表
Sorry呀, 我就係諗住等夜d睇下有冇多d人join, 點知反應都係冷淡.. 如果係既我下午tea都ok架, pm左我contact比你啦~:)

過左今日lunch..我又失自由啦..
老公今日返黎呢....唔知今次佢可以stay係hk幾多日...
快既可能thur或fri都得閒...耐既可能下個week先可以再約囉

大宅

Hi, 唔好意思!
我都想join你地架...不過我通常好夜先上網,所以miss咗個pm...
如果下次tea的話,我除咗thu & sun之外都ok~ 可以預埋我

複式洋房

你BB都未出世? 而家幾週呀? 我32啦, 第一胎~
原帖由 CIB 於 10-12-8 01:14 發表
Hi, 唔好意思!
我都想join你地架...不過我通常好夜先上網,所以miss咗個pm...
如果下次tea的話,我除咗thu & sun之外都ok~ 可以預埋我

珊瑚宮

我依個week都唔得囉...friday先有客...friday前佢都好free.....

複式洋房

喂我同CIB約左Fri wor.. 你下午都唔得呀? 咁下星期二又得唔得呀?
原帖由 月希 於 10-12-8 16:08 發表
我依個week都唔得囉...friday先有客...friday前佢都好free.....

伯爵府

好媽媽勳章

hi hi,

我係將軍澳站, 2個仔仔, 8歲同5歲.
你和我是天父愛的創造 每個人有最美的夢想 
一路上彼此照亮 扶持擁抱 我們的愛讓世界不一樣
我們愛 因神先愛我們 
雖你我不一樣 我們一路唱 走往祝福的方向
我們愛 因神先愛我們 心再堅強也不要獨自飛翔 
只要微笑 只要原諒 有袮愛的地方就是天堂

首頁
12345...30

尾頁

跳至