在職全職

跳至

首頁
45678...30

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

聖誕快樂...今日大家去左邊玩丫?

複式洋房

Hehee, 我琴晚煮西餐同老公撐枱腳!睇埋大結局就去游車河食糖水!今日訓到一點幾就出去同老人家飲茶再買野返屋企打邊爐!聽日去睇戲!後日約左朋友燒野食啊!都幾開心!你呢?仲有無同個仔周圍去?
原帖由 月希 於 10-12-25 20:51 發表
聖誕快樂...今日大家去左邊玩丫?

珊瑚宮

原帖由 Manman_2211 於 10-12-25 21:55 發表
Hehee, 我琴晚煮西餐同老公撐枱腳!睇埋大結局就去游車河食糖水!今日訓到一點幾就出去同老人家飲茶再買野返屋企打邊爐!聽日去睇戲!後日約左朋友燒野食啊!都幾開心!你呢?仲有無同個仔周圍去?
...

琴日冇周圍去啦...叫佢溫習..同整理一下佢d holiday功課...晚上就dinner後去左冒險樂園....我琴晚都係煮西餐呢

今日就約左朋友飲茶同去探初生小baby...晚上回家order pizza...依家悶到嘔

明天約左人tea...不過未定時間同地點...
唔知重有邊度影相靚呢?

複式洋房

ALL將軍澳MAMMY,我open左topic- (將軍澳Pre- Nursery).... pls help me!!!

複式洋房

回覆 10# 月希 的文章

next time預埋我ar....剛做fulltime mammy!!!..so tired,so busy

珊瑚宮

原帖由 wong_yoki 於 10-12-28 17:01 發表
ALL將軍澳MAMMY,我open左topic- (將軍澳Pre- Nursery).... pls help me!!!

hello...我幫你唔到呢..
因為我都係新搬黎..而且我仔8歲囉

大宅

成個星期冇上黎...大家係咪都忙住過聖誕&新年呢?

anyway, 老土d都要講句:祝大家新一年健健康康、bb快高長大喇~

珊瑚宮

咁多位新年快樂丫
明天又要開始返學..一早起身啦

複式洋房

新年快樂呀, 希望咁多位媽媽新一年開開心心, bb快高長大!!

複式洋房

新年快樂呀, 希望咁多位媽媽新一年開開心心, bb快高長大!!

伯爵府

好媽媽勳章

終於都放完假, 今日返學啦, 一切又回復正常.

聖誕假, 我地係去睇過戲, 去左迪迪尼, 其他都無乜特別啦. 因為細仔病左2次, 起初咳, 好得差唔多, 半夜又發燒, 都唔敢四圍去. 今年都無出去睇燈飾果d.
你和我是天父愛的創造 每個人有最美的夢想 
一路上彼此照亮 扶持擁抱 我們的愛讓世界不一樣
我們愛 因神先愛我們 
雖你我不一樣 我們一路唱 走往祝福的方向
我們愛 因神先愛我們 心再堅強也不要獨自飛翔 
只要微笑 只要原諒 有袮愛的地方就是天堂

珊瑚宮

原帖由 小華 於 11-1-3 15:55 發表
終於都放完假, 今日返學啦, 一切又回復正常.

聖誕假, 我地係去睇過戲, 去左迪迪尼, 其他都無乜特別啦. 因為細仔病左2次, 起初咳, 好得差唔多, 半夜又發燒, 都唔敢四圍去. 今年都無出去睇燈飾果d. ...

係丫...今日返學囉 雖然要早起身..
不過又可以free番大半日

伯爵府

好媽媽勳章

manman_2211,

你幾時生呀 ???

生之前仲會唔會出多黎一次je, 我上次miss左呀.

原帖由 Manman_2211 於 11-1-2 19:56 發表
我們愛 因神先愛我們 

伯爵府

好媽媽勳章

你仔仔幾時考試 ???

我係free埋今個星期, 大仔下星期考試, 放早.

原帖由 月希 於 11-1-3 17:43 發表

係丫...今日返學囉 雖然要早起身..
不過又可以free番大半日
我們愛 因神先愛我們 

珊瑚宮

原帖由 小華 於 11-1-4 10:48 發表
你仔仔幾時考試 ???

我係free埋今個星期, 大仔下星期考試, 放早.

我仔聖誕前考左...
再黎既考試係3 月

伯爵府

好媽媽勳章

ic, 即係一年考3次試. 我地2測2考.

唔見manman上黎, 唔通生左 ???

原帖由 月希 於 11-1-4 13:35 發表

我仔聖誕前考左...
再黎既考試係3 月
我們愛 因神先愛我們 

珊瑚宮

原帖由 小華 於 11-1-6 15:50 發表
ic, 即係一年考3次試. 我地2測2考.

唔見manman上黎, 唔通生左 ???

係丫..考3次試..

唔知呢..佢話1月幾號咁...果時我地重話月頭應該可以飲多次茶..不過幾日冇見...可能真係生左都唔定...

冇左manman搞飲茶...我地重會唔會去飲茶架?

複式洋房

Oh, sorry sorry~
呢幾日阿B作早產呀! 入左院但又未生得住..
好緊張呀, 佢快D出黎就好啦, 因為而家已經好累了..

我黎緊都OK呀, 你地幾時OK咁呀?

珊瑚宮

原帖由 Manman_2211 於 11-1-6 18:24 發表
Oh, sorry sorry~
呢幾日阿B作早產呀! 入左院但又未生得住..
好緊張呀, 佢快D出黎就好啦, 因為而家已經好累了..

我黎緊都OK呀, 你地幾時OK咁呀?

今個week..得番fri咋喎...
再唔係sat都得..不過我要12點後丫..仔仔返興趣班到11點

大宅

大家好!我都係full time mom左2個月!囝囝6個半月呀!我住將軍澳站架,有gathering響下午可pm我呀,早既就唔得,囝囝未起身!

首頁
45678...30

尾頁

跳至