自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

我只知道蔡楓華d歌好好聽,旋律.歌詞都好正......
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都想cut,but c6 睇英超la!!!
原帖由 小草 於 10-10-14 14:23 發表
無線一有野衰左/有話題,有線就日講夜講,真係好煩!
無線有時係小氣/霸道,但有線都唔見好得去邊!
我已經cut左有線...

子爵府

I like this post:

"引用 braos 於 2010/10/09 10:15 發表:
呢d所謂主持,只係識見高拜, 見低踩!!! 唔慌係主持界可以做得長久. 人地八百元裝身又如何, 一個攞緊綜援嘅人士都可以攞八百元出來裝身上節目, 可見佢幾專重呢個場合, 同埋好想可以企番起身, 應該鼓勵先係! 而唔係攞黎恥笑囉!!! 可見畸寶為左收視, 可以唔理人性道德, 呢個係一個咩台, 大家心中有數啦!!!"

http://ent.i-cable.com/cen/news_video/index.php?video_id=17179

禁止訪問

水晶宮

原帖由 小魔童 於 10-10-14 14:09 發表
其實佢唱得好聽冇走音就唔好再踩人啦,比條生路人行啦,點解係都要一沉百踩呢,為乜呢?

yes law

男爵府

有線等執粒, 三位口臭主持超低b, 佢地好快唔得o勞.

男爵府

原帖由 bernardvictoria 於 10-10-14 13:50 發表
強烈要求有線向蔡楓華公開道歉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 睇見果三個主持火都嚟埋!!!!!

http://ent.i-cable.com/cen/news_video/index.php?video_id=17179

...

十卜

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

人地只係想重新做人,好心佢地就比條生路人地行下啦,為自己積下口德啦! :;pppp:

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

嗰兩個女人把聲嘈c人

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

講真,我果晚都有睇,蔡生真係令人眼前一亮!

大宅

好媽媽勳章

三把臭口!賤!

水晶宮

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

本身我對明星呢樣野無乜感覺,對蔡生亦無乜感覺好定唔好!

但呢班人,講野假到死,d手勢撥來撥去,想點?!!

聽埋個內容,中間個你仔都無乜野,但個一左男,同一左女,真係想叫佢地摺埋啦 ~ 唔該!
自以為是的年青一代?!! <--佢地覺得自己仲年青掛?!!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 bernardvictoria 於 10-10-14 13:50 發表
強烈要求有線向蔡楓華公開道歉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 睇見果三個主持火都嚟埋!!!!!

...
呢個節目乞人憎, 但本雜誌先係元兇 !!:;pppp: :;pppp:

講真, 勁歌我好耐冇睇, 成班鷹黃見到都唔開胃, 如果今期唔係想睇蔡楓華,都唔會睇。btw, 蔡楓華唱得幾好wor, 套衫都襯得唔錯。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

幾個八公同八婆,年青又如何?!:

侯爵府

畀面勳章

原帖由 catcatmom 於 10-10-14 14:35 發表
有線等執粒, 三位口臭主持超低b, 佢地好快唔得o勞.

比條路人地行下啦,咁
衰架 d 人 !

男爵府

做主持講埋d咁樣的說話, 顯出只係不大方, 小家, 全冇大將之風, 咁樣的質數, 睇怕只可做d 小節目主持.
:-P

大宅

我唔係蔡楓華fans,但係呢3個主持真係好唔掂~真頭黑人憎!節目嘅內容唔健康,亦唔正面~~

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

support ~support

等待驗證會員

其實難得佢之前精神狀態如此....現在可以病好, 變回一個正常人, 點解重要踩佢呢? 點解唔可以俾個機會佢呢?

裝身一定要好貴 , 至代表好嗎 ?
點解講埋D野咁膚淺!咁樣只會顯得佢地呢班主持無修養!

首頁
12345...6

尾頁

跳至