自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

EQ又高,睇得出佢好努力為香港市民做事

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

我都係, 一路以來都幾欣賞佢, 我覺得佢好聰明, 係一個文明人, 成日面對d蕉掟來掟去都仲可以保守到應有風度.

原帖由 B媽-Blue 於 10-10-14 15:40 發表

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢都唔錯,但都唔係太幫到香港市民囉!!

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

好媽媽勳章

唔算係討厭 亦唔特別喜歡
算係過得去咁啦

但覺得佢發惡時 .. 個樣好好笑

唔知下一任邊個有能力
做呢個豬頭骨位呢 mouth:mouth:" />

珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

水晶宮

環保燈膽事件...傳媒添油加火...BK也曾義憤填贗...人人喊著特首下台...
同老董如出一轍...人之將走...責難變了留戀...

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

冇計啦,有時好多野都話唔到事,都要唔知乜野通過先得,仲再你估中X冇施壓咩??佢都好難做,仲要成日俾人鬧

原帖由 ChammyMAMA 於 10-10-14 15:54 發表

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

其實我想佢連任架,不過我諗做過既冇人想留囉,
太惡做喇

原帖由 54heima 於 10-10-14 15:59 發表
環保燈膽事件...傳媒添油加火...BK也曾義憤填贗...人人喊著特首下台...
同老董如出一轍...人之將走...責難變了留戀...

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我從來都無僧佢, 反而覺得佢好慘添

佢呢個位係三剎位, 無論行,坐,企,笑,喊,出聲or唔出聲, d人都仲可以搵位插.唉..我覺得好悲衰囉

男爵府

好媽媽勳章

我都幾鐘意佢 ,做佢個位唔易架 ,我而家睇緊特首問答會 ,某d議員又送個自製紙鐘 ,又係咁話佢 ,我覺得都幾慘 ,
老實講 ,d人成日話佢幫唔到香港市民 ,d人幫既定義係點先 ,打個比喻樓價貴買唔起樓 ,唔通要送層樓比佢地 ,我地都買唔起樓 ,一樣係貴租 ,咁又點 ,我覺得既然自己冇呢個能力 ,唔好去哀人 ,
同埋特埋EQ都幾高 ,對住班粗人都面不改容 ~~

侯爵府

好媽媽勳章

much much much..... better than the one before!

原帖由 wing 於 10-10-14 16:04 發表
我從來都無僧佢, 反而覺得佢好慘添

佢呢個位係三剎位, 無論行,坐,企,笑,喊,出聲or唔出聲, d人都仲可以搵位插.唉..我覺得好悲衰囉

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

邊個做特首都冇人鍾意架啦,咁我寧願聽老曾講野都唔鍾意老懂講,成日擔心佢爆血管,打政府工有返d政治家味道好d架,萬一第日來隻鷹做...成個25樣,唔知到時係唔係日日好似迪迪尼有巡遊啦,可能唔只飛蕉添呀.
<br><br>

男爵府

支持,eq好高,人地送個鐘俾佢都冇得還手,成日對住d野獸,吾好話專重下佢,簡直吾當佢係人,岩吾岩都俾人插,調轉叫長毛做佢個位,香港lum左lu
申報:本人係正正得吾到任何福利的那群人

伯爵府

原帖由 B媽-Blue 於 10-10-14 16:03 發表
其實我想佢連任架,不過我諗做過既冇人想留囉,
太惡做喇

agree x 2

大宅

由曾生係公務員生涯開始...特別係財政司依個職務開始...我已經覺得佢為人及處事態度都唔錯......真係覺得曾生唔差~曾生撐你呀
我覺得...社會及時代變遷...令某些人開始雞蛋裡挑骨頭...樣樣都愛投訴...為反對而反對......簡直令人反感......
特別行政長官依一個位...係任何人坐落去都會比人反架啦!因為要幫中央做事

公爵府

十卜你呀

原帖由 B媽-Blue 於 10-10-14 15:40 發表

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都覺得佢做得唔錯呀....如果佢可以再做落去都讚成架!

珊瑚宮

環保接龍勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我so far都覺得佢幾好.

講真"呢個位"咁惡做, 邊個做邊個都會唔滿意啦.

原帖由 ChammyMAMA 於 10-10-14 15:54 發表

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 睛靈勳章

我覺得佢表現so far 都唔差, 不過好多時都吃力不討好, 就如用一個"老公"形容佢, 又要討好個老婆(即香港人), 但又唔可以得罪個呀媽(中央政府), 好仔要兩頭瞞, 好難做.

首頁

尾頁

跳至