自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

自從佢上任後做乜都有苦自己知..

水晶宮

原帖由 Sallyb1a 於 10-10-14 17:01 發表
我so far都覺得佢幾好.

講真"呢個位"咁惡做, 邊個做邊個都會唔滿意啦.
同意..同意你地話呢個位邊個做都c..
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

原帖由 Friday 於 10-10-14 17:14 發表
我覺得佢表現so far 都唔差, 不過好多時都吃力不討好, 就如用一個"老公"形容佢, 又要討好個老婆(即香港人), 但又唔可以得罪個呀媽(中央政府), 好仔要兩頭瞞, 好難做.
...
你形容得好貼切
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

係呀,好似冇人讚佢,一出黎就要俾人鬧
係人都做到灰啦,雖然我想佢連任,但又唔想佢咁慘
好矛盾,唯有開POST SUPPORT佢

原帖由 simonsuki1207 於 10-10-14 16:20 發表
由曾生係公務員生涯開始...特別係財政司依個職務開始...我已經覺得佢為人及處事態度都唔錯......真係覺得曾生唔差~曾生撐你呀
我覺得...社會及時代變遷...令某些人開始雞蛋裡挑骨頭...樣樣都愛投訴...為反對 ...

侯爵府

我都撐佢, 有次個fd係facebook話曾特首, 我回應一句話佢幾好丫, 我fd話 "下, 你d眼光??" 我覺得d人唔知想要d咩, 樣樣彈三彈四, 咩鬼都話人唔岩, 成日怨天怨地.

曾特首我最鐘意佢份連鄰里心, 佢有親咩特大事故, 佢真係會為死者流淚.

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

所以我話佢好努力為市民做事
佢真係用心對我地架

原帖由 29XX86 於 10-10-14 17:29 發表
我都撐佢, 有次個fd係facebook話曾特首, 我回應一句話佢幾好丫, 我fd話 "下, 你d眼光??" 我覺得d人唔知想要d咩, 樣樣彈三彈四, 咩鬼都話人唔岩, 成日怨天怨地.

曾特首我最鐘意佢份連鄰里心, 佢有親咩特大事故, 佢真 ...

子爵府

大家麻煩着靚 d ,呢個題 分分鐘又可以幫 bk 見報
20101011190800M

酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

此話何解呀??

原帖由 BingJing 於 10-10-14 17:32 發表
大家麻煩着靚 d ,呢個題 分分鐘又可以幫 bk 見報

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得佢算係咁架啦, 起碼佢都係草根出身, 都明咩叫民生疾苦, 希望下任唔好係個d飲紅酒既大少啦!

水晶宮

原帖由 pigpigpat 於 10-10-14 15:55 發表

唔算係討厭 亦唔特別喜歡
算係過得去咁啦

但覺得佢發惡時 .. 個樣好好笑

唔知下一任邊個有能力
做呢個豬頭骨位呢 mouth:mouth:" />mouth:" />

yes, agree with you

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

好媽媽勳章

頭先接仔前同老公去tea, 又睇到tv開會, 果幾件又吵又鬧, 我都未tea完佢地已經可以收工, 真係嘆......曾生個樣好無奈; 自從我有左仔後, 一直學緊曾生既eq, 佩服.

伯爵府

同班垃圾會怪獸相比, 佢真係eq高兼有修養 時下青年好既學唔到, 掟鞋掟蕉, 挑戰警察, 呢d斂下9品無修養就馬上學晒, 乜都有彈無讚, 樣樣反, 但又無反見議, 睇見都眼火爆, 其實香港人真係要積番d口福好d

大宅

Support, actually he works so far so good
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

大宅

我覺得特首都盡左力囉!
順得哥情就失嫂意...佢做乜野都好始終都有人係不滿架啦!!

我覺得曾生其實真係不錯...比起垃圾國家!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 wing 於 10-10-14 16:04 發表
我從來都無僧佢, 反而覺得佢好慘添

佢呢個位係三剎位, 無論行,坐,企,笑,喊,出聲or唔出聲, d人都仲可以搵位插.唉..我覺得好悲衰囉

我都覺得做香港特首好慘,係又鬧,唔係又鬧~~
2009年11月15日8點半穿水入醫院,11月16日凌晨2點半在QE生咗 囡囡。 囡囡有3.21kg~

禁止訪問

公爵府

原帖由 vicki23126 於 10-10-14 19:45 發表

我都覺得做香港特首好慘,係又鬧,唔係又鬧~~

agree!

男爵府

好媽媽勳章

我都幾欣賞曾特首, 感覺到佢係真心為香港人做啲嘢, 講真, 做呢個位真係無乜so, 又成日比人鬧, 又無權, 下下要聽中x支笛, 佢都算係咁上下啦......

最可惜係始終擺脫唔到班有錢佬的制爪...

大宅

好同意頭先有媽咪話,依家D人咩都彈 ,但自己想要咩都唔知~ 亞特手其實都係咁上下啦,你估佢真係咁多野話到事咩~
但上次人質事件佢真係做得幾好

首頁

尾頁

跳至