跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章

珍寶海鮮舫 ?

睇名人厨房介紹珍寶海鮮舫 ? 係唔係好貴, 平均幾錢一個人, 另外, 除了珍寶海鮮舫, 附近有什麼好睇 (海洋公園除外)?

大宅

已經唔同左以前... 佢個新裝修好堂煌. 都幾貴架.....
我有一晚去左食飯 (2大1小) 都食左千幾蚊....

原帖由 oasis18 於 10-10-17 09:41 發表
珍寶海鮮舫 ?

睇名人厨房介紹珍寶海鮮舫 ? 係唔係好貴, 平均幾錢一個人, 另外, 除了珍寶海鮮舫, 附近有什麼好睇 (海洋公園除外)?

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

晚飯 就唔多抵食...閒閒地都要成千蚊落樓.....只計2位成人....仲要係冇咩好食.....

早 午餐 飲茶....我覺得係抵飲, 不過要去2樓喎, 如去1樓就好貴...一家4口...都係$200左右...點心好食....大排檔就麻麻地

食海鮮...可以去鴨利洲街市(綜合大樓), 自己買材料, 跟住去 樓上一樓, 有檔口同你煮, 每款收$20-30....都會抵食

珍珠宮

虎到金來勳章

唔該晒, 請問飲茶駛唔駛等好耐位 ?

原帖由 katie0921 於 10-10-18 20:09 發表
晚飯 就唔多抵食...閒閒地都要成千蚊落樓.....只計2位成人....仲要係冇咩好食.....

早 午餐 飲茶....我覺得係抵飲, 不過要去2樓喎, 如去1樓就好貴...一家4口...都係$200左右...點心好食....大排檔就麻麻地

食海鮮. ...

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

閒日 就 唔需要 等位......星期日就比較多人, 輪候時間會長D

原帖由 oasis18 於 10-10-21 10:11 發表
唔該晒, 請問飲茶駛唔駛等好耐位 ?

首頁

尾頁

跳至