跳至

首頁

尾頁

大宅

我係醫院生完第二曰就沖左涼,實在頂唔順成身臭汗味同chi立立嘅感覺。。

大宅

我99尋日煮苦瓜, 佢話我食得冇問題, 其實係咪真係冇問題呢? 究竟坐月有冇D咩係唔食得???

大宅

原帖由 希嫙mama 於 10-11-4 11:38 發表
我99尋日煮苦瓜, 佢話我食得冇問題, 其實係咪真係冇問題呢? 究竟坐月有冇D咩係唔食得???

我坐月期間食過苦瓜啦,冇咩野喎

我媽唔俾我飲凍野,同埋佢每日將我食的野分開煮,食黎食去都係差不多,坐月仲慘過大肚..:tongue:

子爵府

o華, o甘好你個b已經約4個鐘一餐o拉?! 佢幾大呀? 我個b 今日係14日人仔, 都係 2-3hrs 一餐呀

原帖由 quincy00 於 10-10-17 18:57 發表

非必要唔好出街喎..
話有風..

但bb早幾日要去健康院..焗住要出街.. 明天又要去....

我ok..夜晚都係起身1次餵...[亞b大約4個鐘一餐].
就校鬧鐘. 半個鐘一次.出去睇下亞b訓成點.

大家加油啦... ...

子爵府

其實幾時至食得花膠, 冬蟲草, 燕窩o家? 開刀食唔食得o家???

原帖由 zuzu888 於 10-10-18 14:28 發表
涼一定要沖...唔係個傷口咪臭LOR...
但頭我真係冇洗...好似話過左 12 朝就可以洗...

橙唔食得??...醫院個餐跟橙我仲食過....跟住 99 話唔好食....

我呢個係第二胎...坐月坐得好開心...可能同 6299 關係好左...

99 ...

子爵府

原帖由 cklove 於 10-11-4 15:01 發表

我坐月期間食過苦瓜啦,冇咩野喎

我媽唔俾我飲凍野,同埋佢每日將我食的野分開煮,食黎食去都係差不多,坐月仲慘過大肚..:tongue:

我奶奶話涼野唔食得喎.!!!!
佢係咁煲左d好燥既 足c雞湯比我飲.. 飲到我好熱氣. 流鼻血..便便又冇得屙...好燥. 加上呢個天氣又燥.. 我亞媽見到我咁. 煲左d夏姑草我飲咋..我亞媽話你99煲d咁燥比你. 一杯夏姑草唔係頂唔到丫?! 自己都係偷偷地食返個梨[涼的]潤一潤咋!!!
我坐月坐到呢個星期日.. 我呢個星期都冇埋.偷飲益力多. 食cake..^^

係.. 食來食去都係個d... 食到我厭丫.. 街又冇得去..頭又唔洗得..[洗過3次頭only]..幸好係呢個天氣都ok丫..唔洗飲凍野.. 同個頭唔洗幾日都頂得到...

真係辛苦過大肚丫~

大宅

我食果方面已經同未大肚時冇分別喇, 99乜都煮, 話食得. 只係唔飲得凍野咋.

首頁

尾頁

跳至