跳至

首頁

尾頁

大宅

MommyPanel勳章

上星期日都流左小小啡色野(同白色分泌溝埋一齊), 嚇到我即刻周圍搵婦科睇(因為sunday), 最後入左屯門醫院急症, 等左個幾鐘先有得照, 最後仲訓左一晚醫院

不過醫生同我講, 凡係流啡或者流血, 佢地都當係"作x產", 只要多d 休息應該就無問題, 同埋佢話只要唔係鮮血同一舊舊既血塊應該唔洗太擔心既...
仲有就係佢話其實好多時x產都係因為個胎本身有問題...同做野操唔操勞係無乜大關係的..所以應該用放鬆d 既心情去面對..
大家都不用太擔心, 盡量爭取多d 時間休息啦
我放埋今日病假, 聽日都要返工啦, 希望頂得住同埋希望bb 痴實d, 唔好再流啡啦!!!:loveliness:

大宅

上星期日都流左小小啡色野(同白色分泌溝埋一齊), 嚇到我即刻周圍搵婦科睇(因為sunday), 最後入左屯門醫院急症, 等左個幾鐘先有得照, 最後仲訓左一晚醫院

不過醫生同我講, 凡係流啡或者流血, 佢地都當係"作x產", 只要多d 休息應該就無問題, 同埋佢話只要唔係鮮血同一舊舊既血塊應該唔洗太擔心既...
仲有就係佢話其實好多時x產都係因為個胎本身有問題...同做野操唔操勞係無乜大關係的..所以應該用放鬆d 既心情去面對..
大家都不用太擔心, 盡量爭取多d 時間休息啦
我放埋今日病假, 聽日都要返工啦, 希望頂得住同埋希望bb 痴實d, 唔好再流啡啦!!!:loveliness:

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 sinam 於 10-11-11 12:05 發表

不過醫生同我講, 凡係流啡或者流血, 佢地都當係"作x產", 只 ...

見你咁講就安心D喇, 今日我有流啡呀
我知道好多mama都有呢個情況, 又知道要多休息, 不過當發生到自己身上又好擔心
我呢2個左邊肚皮仲有D扯住扯住既感覺呀

大宅

原帖由 LazyBear 於 10-11-11 18:38 發表

見你咁講就安心D喇, 今日我有流啡呀
我知道好多mama都有呢個情況, 又知道要多休息, 不過當發生到自己身上又好擔心
我呢2個左邊肚皮仲有D扯住扯住既感覺呀 ...

我今朝起身打左個大"乞痴", 個肚扯左一下勁痛的...><
無野既無野既...唔好自己嚇自己...

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 sinam 於 10-11-11 18:50 發表

我今朝起身打左個大"乞痴", 個肚扯左一下勁痛的...><
無野既無野既...唔好自己嚇自己...

我宜家連攞杯水飲都唔想郁呀
成晚都同個肚皮講""乖乖地唔好頑皮啦""

首頁

尾頁

跳至