想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

8月尾睇不育醫生,因為我多囊,老公的精子數量又吾好! 醫生已宣告我自然有bb係奇蹟! 要求我做腹腔鏡睇下條輸卵管有冇塞,如果塞左,立即可通埋! 之後就做iui,我由個日起就十分擔心加害怕,我平日連打針都驚到半死!現在又要全麻,又要留醫...我驚到現在!
今日睇埋麻醉科...一切準備入院的程序已經ok曬!
我上個月19日day 1...(呢半年內因有用藥物調經,so基本上是30天左右) 但都有高溫18日後來經的經驗,佃至少呢2個月冇....
今日m小姐都仲未有感覺黎...我的心情十分複雜...一方面當然想bingo,另一方面都希望如果吾中,m小姐快d黎!吾我影響我手術日期...
又吾敢多同老公講,佢已經十分擔心!
我呢幾日除了胸谷谷地,分泌多過平日少少(其實m前都會) 都冇咩特別的吾舒服,係昨天早上有少少反胃...其他都正常到吾正常!
我冇用紅d,因我LSH長期偏高,我時時都會有線
只係計日子係DAY12-14左右,卵巢位置有扯扯下
體溫今日都仲係36.8
但今個月我好懶,冇咩量體溫,因一心準備入院!
而食住排卵藥,係醫生希望我M準D...
點知現在吾上吾落....
我係基督徒,我一直相信生命源自上帝....希望有奇蹟發生...雖然機會不大!

複式洋房

原帖由 kobaby516 於 10-10-19 22:50 發表
8月尾睇不育醫生,因為我多囊,老公的精子數量又吾好! 醫生已宣告我自然有bb係奇蹟! 要求我做腹腔鏡睇下條輸卵管有冇塞,如果塞左,立即可通埋! 之後就做iui,我由個日起就十分擔心加害怕,我平日連打針都驚到半死!現在又要全麻, ...

努力加油呀!

大宅

畀面勳章

十卜你啊~~
原帖由 LingIcy 於 10-10-19 22:56 發表

努力加油呀!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

祝bingo

別墅

都吾知做咩,今朝係醫院量血壓得80/34,低到咩咁!
頭先因多口食左個李仔,一刷牙就有D反胃,嘔完舒服左少少....
呢D日子真係好難過....
我常常已經想放棄,但醫生成日同我講,人地就40就仲試,你都未到30,又令我有D希望!

別墅

你係唔係太緊張個心梗係覺得有咗所以有d咁既反應呀..

男爵府

樓主加油呀!

男爵府

回覆 1# kobaby516 的文章

加油~~~

大宅

加油!

God Bless!

大宅

你仲後生, 真係唔好GIVE UP, 40YRS D 人, 都仲想有, 仍繼續努力, 你都要加油.

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

add oil

首頁

尾頁

跳至