想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

我今日排卵後第17日, 用左電子clearblue顯示係pregnant 2-3, 紅d有100%深粗, 綠d係70%, 希望真係有料到啦

我到而家仲未好實在咁, 因為我cycle好鬼亂, 40-60日黎一次, 今個月只dodo了1次

請問幾時可以照到呀?
有左可唔可以做Facial?

複式洋房

別墅

好媽媽勳章

請問我要幾時去醫生度照呀?
thanks.

別墅

回覆 3# charmingkitty 的文章

你有心水婦產科醫生未,如果你的心水醫生好多人睇,你而家打去約,可能都要排幾個星期至一個月先有得睇。

別墅

好媽媽勳章

我應該會揾番我第1胎0個個醫生, 而家咁早去, 會乜都照唔到, 只是驗孕, 要幾多週先照到?
我0個個應該唔使排咁耐

原帖由 NY111 於 10-10-20 09:51 發表
你有心水婦產科醫生未,如果你的心水醫生好多人睇,你而家打去約,可能都要排幾個星期至一個月先有得睇。

別墅

恭喜晒!!!!
咁你今日之前有冇check 紅綠d 呀?
我都等緊bingo, 好心急呀

別墅

好媽媽勳章

有呀, 今朝紅d有100%深粗, 綠d係70%
我由排卵後第12check, 就check到紅d有線, 綠d有控
你今日day幾呀?

原帖由 msmmsm 於 10-10-20 10:02 發表
恭喜晒!!!!
咁你今日之前有冇check 紅綠d 呀?
我都等緊bingo, 好心急呀

大宅

恭喜你呀!我今日都係排卵後17日,紅d keep住有100%,綠d就20%,但今朝紅d得返80%,綠d又變返10%,我好擔心,唔通我真係化學性懷孕?點算好?

你可以book 11月頭去照,到時應該可以照埋心跳架啦!而facial我就唔知啦!

原帖由 charmingkitty 於 10-10-20 09:11 發表
我今日排卵後第17日, 用左電子clearblue顯示係pregnant 2-3, 紅d有100%深粗, 綠d係70%, 希望真係有料到啦

我到而家仲未好實在咁, 因為我cycle好鬼亂, 40-60日黎一次, 今個月只dodo了1次

請問幾時可以照到呀?
有左 ...

別墅

我今日排卵後12日,紅d得20%左右, 綠d冇野睇
希望聽日會加深啦

原帖由 charmingkitty 於 10-10-20 10:06 發表
有呀, 今朝紅d有100%深粗, 綠d係70%
我由排卵後第12check, 就check到紅d有線, 綠d有控
你今日day幾呀?

別墅

好媽媽勳章

多謝你呀, 你都要放鬆心情呀
唔好太過擔心
我聽miffy講, 如果綠d有線, 就好大機會bingo架啦

原帖由 史迪仔 於 10-10-20 10:19 發表
恭喜你呀!我今日都係排卵後17日,紅d keep住有100%,綠d就20%,但今朝紅d得返80%,綠d又變返10%,我好擔心,唔通我真係化學性懷孕?點算好?

你可以book 11月頭去照,到時應該可以照埋心跳架啦!而facial我就唔知啦!

...

別墅

好媽媽勳章

12日姐, 希望你越黎越深色

原帖由 msmmsm 於 10-10-20 10:31 發表
我今日排卵後12日,紅d得20%左右, 綠d冇野睇
希望聽日會加深啦

別墅

恭喜你呀!我都係cycle好鬼亂,自從話要造人CYCLE由35日變成60日有多黎一次,最後2個LONG CYCLE都失敗,我1星期只DO 1次,真係好難中,希望可以似你禁好彩,我上星期五發現有水狀分泌,跟住星期六同C6 DO,唔知有無機會,體溫尋日開始升36.7,請問你有無BINGO體溫表?

別墅

好媽媽勳章

我記得你呀, 因為我同你真係好相似架, 我都係60日先黎M, 我有量體温, 排卵36.40, 之後17日都高温, 36.71 - 37.14, 今朝有37.10度
我都而家仲未相信我真係BING..
祝你早孕!

原帖由 peonychan04 於 10-10-20 11:32 發表
恭喜你呀!我都係cycle好鬼亂,自從話要造人CYCLE由35日變成60日有多黎一次,最後2個LONG CYCLE都失敗,我1星期只DO 1次,真係好難中,希望可以似你禁好彩,我上星期五發現有水狀分泌,跟住星期六同C6 DO,唔知有無機會,體溫尋 ...

別墅

回覆 13# charmingkitty 的文章

你係咪一開始就去到37度高溫?如果係我咪失敗?同埋你有無徵像排卵至BINGO期間?

子爵府

BK Milk勳章

Take care

大宅

恭喜

男爵府

恭喜您~.~

別墅

好媽媽勳章

排卵後第1日有36.71度
我早上有d頂住, 想作嘔, 好多胃氣, 個肚扯住咁

原帖由 peonychan04 於 10-10-20 12:59 發表
你係咪一開始就去到37度高溫?如果係我咪失敗?同埋你有無徵像排卵至BINGO期間?

禁止訪問

別墅

原帖由 charmingkitty 於 10-10-20 14:04 發表
排卵後第1日有36.71度
我早上有d頂住, 想作嘔, 好多胃氣, 個肚扯住咁

你排卵後第幾日上到37度同埋有徵像?

首頁

尾頁

跳至