論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前佢要求過如果續約要比佢定時拜神,我拒絕了,但懷疑她趁無人在家時自己偷偷拜。我驚佢唔理個BB顧住拜神,有無人知道回教每天五次拜神是香港時間什麼時間拜?我想回家突擊。唔該晒。

大宅

我今日都發現有10寧分鍾冇左姐姐聲氣. 我都有諗過佢係拜神.

我唔sure 係咪有特定時間. 只係知每次拜拜時, 佢都要沖涼, 洗頭, 洗面, 再用條白色布cover 自己. 佢以前要求過拜, 佢話只係10寧分鐘就ok, 當時女女仲細, 佢都有拜, 但拜得幾日, 佢就懶, 又冇喇.....

但今日有10寧分鐘冇左聲氣, 我就估佢拜神囉......

大宅

今日唔知係乜日子我個工人無食中午飯。
有無人可以幫手問吓屋企個工人,是什麼時間拜呀?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 preciousstone 於 10-10-25 22:37 發表
今日唔知係乜日子我個工人無食中午飯。
有無人可以幫手問吓屋企個工人,是什麼時間拜呀?

D印好古靈精怪and神秘嘅. 我媽以前偷野印逢Monday, Thusday, 日頭至日落都唔食野嘅. 唔係齋月都係咁嘅. 問佢做乜唔食野? 神神秘秘唔想答嘅. 口窒窒又話減肥喎. 佢己經馬拉雞一條藤咁. 手軟腳軟. 仲對住我D餸念念有詞.

到時到後擰吓擰吓入房拜神. Around 15 minutes, 擰返出來. 佢無披白布, 就咁. 而家轉咗bun.

男爵府

我以前個工人講過, 佢地拜神時間係有一段時間架
果段時間內拜就ok
要捉正佢好難wor

首頁

尾頁

跳至