親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

>>>>booking.com<<<<

其實睇番酒店policy...間間唔同...你入去睇ge時候佢會show埋cxl policy出黎...我2大1小...你3大2小...可以考慮下villa果邊...問下酒店+床得唔得

原帖由 pettyg 於 10-11-4 11:19 發表

乜booking.com 有得只係做booking唔洗比錢先傢? 你可唔可以比佢條link我睇下呀? 請問你係2個大人去嗎? 我都係出年4月去,但係就3大2小,所以仲諗緊應該book邊類的酒店呀 ...

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

你想問咩唔同好明顯係2間酒店黎啦
原帖由 駿駿媽 於 10-11-4 19:33 發表

請問尼間
Berjaya Langkawi Resort

浮羅交怡獨家住宿五星級沙灘酒店Langkawi Lagoon(保證住宿水中高腳屋) 係咪唔同嫁?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

twinsmother,

唔該哂你呀 ..... 正好我要計劃出年既行程, 真係好幫到手呀

原帖由 TwinsMother 於 10-11-3 10:28 發表
駿駿媽,
以下呢幾間我都住過, 希望可以幫到你選擇.

The Westin Langkawi Resort & Spa ==>這間近碼頭及老鷹, 出海浮潛比較方便, 但westin果沙灘唔靚, 只係有條橋, 黃昏時比較浪漫.

Four Seasons Resort Langkawi = ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至