跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 cecichow 於 10-11-10 19:40 發表
有呀!我住MOS架!我報番MOS的學校囉,1間KLN TONG,尋日IN左,唔知掂唔掂呀!我個女好被動架,雖然佢係大女。
住馬安山都過來大圍 in 呀, 都好遠呀, 小朋友返學咩要好早起身. 不過如果小朋友習慣早起身都應該沒問題, 我有時見啲mama抱住小朋友返學, 因為仲未訓醒, 我覺得好陰功呀.

大宅

因為我唸住哥哥而家讀緊K2, 應該實收妹妹掛

原帖由 i.cream 於 10-11-10 15:59 發表

收左我女 - 上午班, 剛剛寄左留位費

rosita :
我本來都好似你咁勇只報呢間, 不過知道今年勁多人報, 都報多一間, 依家唔水再in lu

Hello, MY NAME IS ~~~ OSCAR ~~~

禁止訪問

大宅

原帖由 rositacmy 於 10-11-11 15:27 發表
因為我唸住哥哥而家讀緊K2, 應該實收妹妹掛

係啦, 有兄姊讀緊係咪實收呢

我只知有兄姊曾經讀過(即依家無讀)唔係必收,
果d 細佬妹想讀要靠食力

禁止訪問

男爵府

我想個女學好普通話,上午返孫方中,早走,下午返另一間,有10個8個都係咁,學校仲提供埋位置比佢地食午膳(地方不大),感覺上覺得學校好遷就家長的需要,雖然地方細,但老師都唔錯,最鍾意係佢地本身係國語人,老師話上堂只會講普遍話,如新生真的不懂,才會講少少廣東話解釋。

首頁

尾頁

跳至