美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無深層清潔Mask介紹呀?

我用完body shop隻綠茶 mask,覺得麻麻,有無人可以介紹隻好既深層清潔Mask俾我呀?我有好多暗粒架!

子爵府

Re: 有無深層清潔Mask介紹呀?

我用緊Kiehl's rare earth facial cleansing masque,覺得幾好,我只係敷T字位,因為我係混合性皮膚,兩邊面皮膚較薄,敷上會覺得“拿”。一星期一次。前排約有兩個星期冇用,好明顯面油多左。

大宅

我用緊sense補濕滋潤面膜,補濕滋潤成份,可收緊面額,由頸部塗至前額。讓面膜在臉上停留二十分鐘,然後以溫水洗淨,清除老死角質細胞和為肌膚排除毒素。每星期用二至三次就ok la.

男爵府

nuskin 冰河泥唔錯.

:-D

大宅

我用緊INGRID MILLET,幾乾淨呀~用後又唔會繃緊.
另外仲有一隻sothys 深層清潔膏好正ga~

伯爵府

valmont的purifying pack, 正! 乾淨又唔會乾!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

valmont的purifying pack同埋kiehl's都有人讚好架!!
我都想試呢~~
H2O+就唔好買啦! 以佢既價錢可以買d仲正既啦!

複式洋房

Borghese隻白泥幾好,用完覺得好乾淨同白了小小

水晶宮

The body shop - tea tree oil mask, seems $120HK- (forgot the price) very cheap but work.

伯爵府

Clinique emergency mask 好勁架, 毛孔好乾淨....
burts bee 果隻green clay mask 都好得...我用係t-字位架..

大宅

wewe 寫道:
The body shop - tea tree oil mask, seems $120HK- (forgot the price) very cheap but work.

yes yes yes
DIE WAHRHEIT IST IRGENDWO DA DRAUSSEN

複式洋房

orlane B21 balancing mask~
好乾淨好好用~我用jor年半都冇諗住轉~

洋房

星仔媽媽 寫道:
我用緊Kiehl's rare earth facial cleansing masque,覺得幾好,我只係敷T字位,因為我係混合性皮膚,兩邊面皮膚較薄,敷上會覺得“拿”。一星期一次。前排約有兩個星期冇用,好明顯面油多左。

我都試過呢隻,$18x蚊,都幾好用

洋房

vivienmak 寫道:
valmont的purifying pack, 正! 乾淨又唔會乾!

vivienmak ,

敏感皮膚可用嗎?How much? 

洋房

Borghese's 泥都唔錯,如果皮薄同敏感可用淺綠色,去sasa買會平d添

大宅

我都係用緊呢隻kiehl's深層清潔mask, 一星期敷一次t字位,

迫我老公一星期敷兩次全面, 因為佢毛孔比較大, 又唔比我擠暗粒, 敷過兩三次後明顯細d, 最好再加埋水份mask就very good啦, 但係佢肯敷清潔mask以經好比面, 所以無再迫佢敷咁多樣野..

別墅

Kose "clear gel" $150
彤彤个人網頁[img align=left]http://image.go2hk.com/image/27/74/71/bb2.jpg[/img]

伯爵府

我皮膚無敏感, 所以唔敢答你!
valmont都算係貴野, 而且成份都係天然雪山水, 應該no promble卦
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

別墅

我皮膚有小小敏感,valmont幾好用,雖然比其他牌子貴少少,但係每次用少少就夠,所以幾噤用FULL少少喺暗瘡位,暗瘡會好快謝.

洋房

Borghese's淺綠泥
昨日在sa sa買來用
用完很清潔不繃緊
價錢比專櫃平宜很多
再用glycel燕窩面膜
膚質很滑很白
valmont都想試試
sa sa買是否平宜可靠?

首頁

尾頁

跳至